Ηλιόπουλος: «Θέλω να είμαι πρωταγωνιστής, να κατακτούμε τίτλους-Βάλτε ζώνη ασφαλείας, θα γίνει αυτό που πρέπει!»


H ατάκα του Μάριου Ηλιόπουλο για τον κόσμο της ΑΕΚ

Μεγάλη ατάκα από τον Μάριο Ηλιόπουλο για το μέλλον της ΑΕΚ!

Ο νέος ιδιοκτήτης της Ενωσης ρωτήθηκε για το όραμά του για τον Σύλλογο και η απάντησή του ήταν ξεκάθαρη.

«Θα ήθελα να μην μιλάω πολύ για το τι θα κάνω. Έχω μάθει με πράξεις να μιλάω. Αντιλαμβάνομαι πως ο κόσμος που δεν με γνωρίζει έχει τις δικές του ανησυχίες. Από τη στιγμή που έχω τα ηνία θέλω να ξέρουν πως ο κόσμος που θα παίρνει τις αποφάσεις θα είμαι εγώ. Δϊπλα μου έχω στενούς συνεργάτες και από την νυν διοίκηση. Το όραμα μου δεν μπορεί να μην είναι τίποτα άλλο από το να κατακτούμε τίτλους, να είμαστε πρωταγωνιστές.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τα λόγια του έδειξε πως θα είναι προστάτης της ΑΕΚ. Θέλω να πω στον κόσμο πως με ψυχραιμία, βάλτε ζώνη και θα γίνει αυτό που πρέπει».


Ξεκάθαρος Ηλιόπουλος για Μαρινάκη: «Πριν 40 χρόνια ήταν φίλος μου, πριν 20 κουμπάρος - Τα τελευταία 15-18 χρόνια έχουμε επιλέξει διαφορετικές πορείες»

Ξεκαθάρισε τα όσα ακούγονται για τη σχέση του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ο Μάριος Ηλιόπουλος στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ.

Σε ερώτηση για το ποια είναι η σχέση του με τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, ανέφερε τα εξής:

«Στη ζωή όταν δεν είσαι ειλικρινής τα βρίσκεις μπροστά σου. Εγώ δεν θέλω ποτέ να κατηγορηθώ πως λέω ψέματα ή ιστορίες για αγρίους. Επειδή αυτό δεν το είπατε στην αρχή η πραγματικότητα είναι η εξής. Ήταν πριν 35-40 χρόνια στενότατος φίλος μου, πριν 20 χρόνια κουμπάρος μου.

Τα τελευταία 18-20 χρόνια έχουμε διαφορετικές πορείες. Μπορεί να βρεθούμε 1-2 φορές το χρόνο σε χώρους που μαζεύονται πλοιοκτήτες.

Ο αδερφός μου ο Αντώνης υποστηρίζει τον Ολυμπιακό. Εδώ γεννιούνται δίδυμα με διαφορετικές απόψεις. Αυτός είναι Ολυμπιακός και εγώ ΑΕΚ.

Εννοείται πως για την πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου θα πρέπει να κάνουμε βήμα καλής θέλησης. Δεν έχω κακές σχέσεις. Στα πλαίσια που λέτε εσείς εγώ του έδωσα συγχαρητήρια για την κατάκτηση του Conference από τον Ολυμπιακό αυτός δεν μου έδωσε συγχαρητήρια που πήρα τα ηνία της ΑΕΚ».

Ο νέος ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος αναφέρθηκε και στον Μάκη Γκαγκάτση και την υποψηφιότητά του για την ΕΠΟ.

«Ο κ. Γκαγκάτσης θα πρέπει να βγει δημοσίως να πει τι θα κάνει, πώς θα το κάνει», είπε αρχικά ο Ηλιόπουλος για να σπεύσει να αναφερθεί στα όσα έγιναν πριν λίγες εβδομάδες στην Τούμπα.
«Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το σπρώξιμο του Αλμέιδα και την συμπεριφορά στο γήπεδο του ΠΑΟΚ», επισήμανε ο Ηλιόπουλος για τον Γκαγκάτση και πρόσθεσε: «Κάθε πράγμα στον καιρό του και θα δούμε τι θα αποφασίσουμε την κατάλληλη στιγμή».

Ματίας Αλμέιδα και Μάριος Ηλιόπουλος είναι ένα και αυτό φάνηκε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου του νέου ιδιοκτήτη της ΑΕΚ.

Αφού αρχικά ο Ηλιόπουλος μίλησε για τον Αλμέιδα και πως ο τεχνικός της ΑΕΚ τα γνώριζε όλα, ο Ματίας έσπευσε να πει ότι είναι εδώ για νέες λαμπρές σελίδες στην ιστορία της ομάδας.
«Είμαι εδώ για να γράψουμε λαμπρές σελίδες με την ΑΕΚ», είπε ο Ματίας Αλμέιδα απευθυνόμενος στον Μάριο Ηλιόπουλο που νωρίτερα είχε αναφερθεί στον τεχνικό της Ένωσης.

Για τη σχέση του με τον Ματίας Αλμέιδα ο Ηλιόπουλος είχε πει: «Τον έχω γνωρίσει εδώ κι αρκετούς μήνες. Να σας εξηγήσω από σεβασμό σε όλους, ότι ήταν ο πρώτος άνθρωπος που πρώτος ενημερώθηκε για την αλλαγή στα ηνία της ΑΕΚ. Είναι ο άνθρωπός μας! Αυτός που χτες καθίσαμε και μιλήσαμε για περίπου 3 ώρες και που θα γράψουμε λαμπρές σελίδες για την ΑΕΚ. Επειδή μπορεί να μην ξέρω, αλλά δεν είμαι αδαής, είναι δυνατόν να μην αντιλαμβάνομαι ότι τον πρώτο λόγο ειδικά για τις μεταγραφές τον έχει ο Ματίας;»

Σε συνάντηση με τους συνδέσμους θα έχει τις επόμενες μέρες ο νέος ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος

Στην αποκάλυψη πως τις επόμενες μέρες θα συναντηθεί με εκπρόσωπους όλων των συνδέσμων της ΑΕΚ προχώρησε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ο νέος ιδιοκτήτης της Ένωσης, Μάριος Ηλιόπουλος.

Ο νέος ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος μίλησε αρχικά για την σχέση του με τον κόσμο και για τις τιμωρίες λέγοντας πως «είναι δύσκολη ερώτηση. Τα μέτρα είναι σκληρά για αμαρτίες άλλων και για αμαρτίες άλλων σε άλλα αθλήματα. Πρέπει να συγχρονιστούμε στα καινούργια μέτρα. Να πείσουμε την Πολιτεία να μπορούν να έρχονται οι οικογένειες στο γήπεδο. Να έρθουν οικογένειες αντίπαλων ομάδων στο γήπεδο και αντίστροφα. Αυτά είναι τα μέτρα και πρέπει να πορευτούμε. Τα όπλα μας είναι το γήπεδο και ο κόσμος μας, αυτοί που αγαπούν την ΑΕΚ».

Για να σπεύσει στη συνέχεια να αναφερθεί στους συνδέσμους. «Ζήτησαν να με δουν σήμερα οι σύνδεσμοι. Προφανώς δεν γινόταν σήμερα. Έδωσα ήδη εντολή σύντομα να καλέσουμε αντιπροσωπείες όλων και όχι κάποιων συνδέσμων, για να τους δω και να γνωριστούμε», επισήμανε και πρόσθεσε: «Οι οπαδοί και οι φίλαθλοι είναι η καρδιά της ομάδας, αλλά ο εγκέφαλος είμαστε εμείς. Εμείς αποφασίζουμε, για να μπορέσει αυτό το σώμα ενιαίο να είναι πρωταθλητής».

Τι ΑΕΚ σάς αρέσει να βλέπετε;

“Να βλέπω μια ΑΕΚ που θα είμαστε περήφανοι και να μας ζηλεύουν οι Ευρωπαίοι για το πως πήγαμε τόσο μπροστά. Μια ΑΕΚ που να παραμιλάνε, να τρίβουν τα μάτια τους”.

Είναι κοντά σε κάποια μεταγραφή η ΑΕΚ;

“Το τυρί σου μπάρμπα που λέει και μια παροιμία. Είπα από την πρώτη μέρα που ήρθα ασχολούμαι με μεταγραφές. Είναι δεδομένο πως θα γίνουν, το πόσες δεν μπορώ να σας πω, δεδομένα δεν θα είναι μία. Αλλά πολλές. Βάλτε τη ζώνη ασφαλείας και πάμε”.









ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια