AekPhotos.Gr

Επίσημο: Την Δευτέρα (3/6) τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ - Δεν θα υπάρχει φέτος ευρωπαϊκό διαρκείας, ποιοι θα έχουν προτεραιότητα


Την προσεχή Δευτέρα 3 Ιουνίου ξεκινάει η διάθεση των διαρκείας της σεζόν 2024-2025

Την Δευτέρα 3 Ιουνίου η ΑΕΚ, θα ξεκινήσει την διάθεση των πρώτων εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική σεζόν 2024-25.

Τα διαρκείας που θα κυκλοφορήσουν είναι μόνο για τις εσωτερικές διοργανώσεις. Για τα ματς πρωταθλήματος και κυπέλλου. Ευρωπαϊκό διαρκείας δεν θα υπάρχει φέτος όπως πέρσι, γιατί δεν είναι αυτή την στιγμή δεδομένος ο αριθμός των αγώνων.

Θα κυκλοφορούν μόνο απλά εισιτήρια και ναι θα προβλέπεται ένα διάστημα μέσα στο οποίο θα έχουν προτεραιότητα για την θέση τους οι κάτοχοι.

Ένας σημαντικός αστερίσκος αφορά την Θύρα των φιλοξενούμενων στην Ευρώπη εκεί οπού θα υπάρξουν περαιτέρω ενημερώσεις στην πορεία.

Όσον αφορά για τους αγώνες των προκριματικών γύρων του Conference τι θα κάνει η ΠΑΕ ΑΕΚ; Θα κυκλοφορήσει μόνο απλά εισιτήρια και θα προβλέπεται ένα χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο θα έχουν προτεραιότητα για την θέση τους οι κάτοχοι διαρκείας και σε περίπτωση που δεν το πάρουν το εισιτήριο τους, τότε αυτό θα ελευθερώνεται λίγες μέρες πριν τον αγώνα για τους μη κατέχοντες διαρκείας. 

Όλα αυτά βεβαίως με έναν αστερίσκο, για την θύρα των φιλοξενουμένων οπαδών από Ευρώπη.






ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια