Επίσημο: Χωρίς κόσμο ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο Πανθεσσαλικό - Αίτημα για περισσότερες προσκλήσεις


Κεκλεισμένων των θυρών οριστικά θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη στο Πανθεσσαλικό στις 25 Μαΐου.

Στη σύσκεψη που έγινε στα γραφεία της ΕΠΟ δεν άλλαξε κάτι από όσα αναμένονταν, αφού η έλλειψη καμερών ασφαλείας δεν επιτρέπει να μπουν φίλαθλοι στο γήπεδο, ενώ ο ορισμός της συγκεκριμένης έδρας από την προκήρυξη δεν επιτρέπει αλλαγή τόπου διεξαγωγής.

«Η απόφαση είναι για το Πανθεσσαλικό και δεν αλλάζει. Επειδή το γήπεδο δεν έχει κάμερες, δεν μπορεί να έχει φιλάθλους. Θα γίνει με 30 προσκλήσεις για κάθε ομάδα και 30 προσκλήσεις στην ΕΠΟ. Θα υποβάλλουμε αίτημα για να δοθεί ειδική άδεια για περισσότερες προσκλήσεις, ας πούμε 300», τόνισε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, μετά τη σύσκεψη.

«Σήμερα θα στείλουμε το αίτημά μας, ελπίζουμε να απαντήσουν άμεσα. Δεν αποφασίζουν οι ομάδες, αποφασίζει η ΕΠΟ. Η μεν πλευρά του Παναθηναϊκού δεν ήθελε να υπάρχουν φίλαθλοι στο γήπεδο, η πλευρά του Άρη ήθελε να υπάρχουν φίλαθλοι, ωστόσο δεν είναι θέμα τι θέλουν οι ομάδες αλλά τι ορίζει ο νόμος και η προκήρυξη», πρόσθεσε.


ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια