AekPhotos.Gr

Έμεινε χθες στο 1-1 με την Νίκη Βόλου στο «Σεραφείδειο» η ΑΕΚ Β'


Στο τελευταίο εντός έδρας αγώνα της για την φετινή σεζόν η ΑΕΚ Β' έμεινε στο 1-1 στο «Σεραφείδειο» με την Νίκη Βόλου

Με ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Νίκη Βόλου ολοκλήρωσε τον τελευταίο της εντός έδρας αγώνα στα play offs της Super League 2 η ΑΕΚ Β’.

Μόλις στο 2′ η φιλοξενούμενη απείλησε. Ο Κρητικός πάτησε περιοχή για τη Νίκη, σούταρε χλιαρά από πλάγια θέση και μπλόκαρε ο Θεοχάρης.

Στο ‘ μετά από λάθος στον άξονα της μεσαίας γραμμής ο Κρητικός πήρε κάποια μέτρα με την μπάλαΜ, έδωσε στον Πέττα και εκείνος άνοιξε το σκορ για τη Νίκη για το 1-0.

Στο 14’ μία κεφαλιά του Τιεϊ πέρασε εκτός εστίας, στην πρώτη στιγμή της ΑΕΚ Β’ που μετά το γκολ προσπαθούσε να αντιδράσει αλλά της έλειπε το κάτι παραπάνω στην τελική προσπάθεια.

Στο 31’ ο Μαχαίρας έκανε όμορφη ενέργεια από τα αριστερά γύρισε κάθετα και ο Τιεϊ πλάσαρε για να ισοφαρίσει σε 1-1. Στο 36′ ξανά ο Μαχαίρας από τα αριστερά επιχείρησε μία σέντρα, ο Κάτσικας πήδηξε πιο ψηλά από όλους, πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να πάει μόλις άουτ.

Στο 51’ εκτέλεση φάουλ με βάθος από τον Μαχαίρα, ο Ραντόνια πετάχτηκε με προβολή έστειλε εκτός εστίας την μπάλα. Στο 62’ ο Μαχαίρας συνδυάστηκε με τον Γεωργέα, έκανε το σουτ στην αγκαλιά του Γκαραβέλη.

Το 1-1 έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης, με δεδομένο πως μετά το 65’ οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες εξέλειπαν.


ΑΕΚ Β: Θεοχάρης, Ραντόνια, Γεμπόα, Κοσίδης (26’ Γεωργέας), Παυλίδης, Σαμπανάτζοβις (84’ Μουστάκας), Χριστόπουλος (46’ Λέλεκας), Πανεράς, Μαχαίρας, Κάτσικας (78’ Σκόνδρας), Τιεϊ (46’ Κοντορούχας)

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Γκαραβέλης, Τοπαλίδης, Γιαννίτσης, Ανδρέου, Αναστασίου, Κυριακίδης, Λίταινας, Γαβριηλίδης, Κρητικός (76’ Μπάλλας) , Πέττας, Κάσσος





ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια