Μάνατζερ Περέιρα: «Έρχεται... πεινασμένος για τίτλους - Ενθουσιασμένος που θα δουλέψει με τον Αλμέιδα στην ΑΕΚ»


Ο μάνατζερ του Ρομπέρτο Περέιρα μίλησε για την μεταγραφή του στην ΑΕΚ

Πρόβες με τη φανέλα της ΑΕΚ πραγματοποιεί ο Ρομπέρτο «Τούκου» Περέιρα, όπως κυκλοφόρησε (μέσω Αργεντινής) την Τρίτη (2/7) κι επιβεβαιώνει o εκπρόσωπος του 33χρονου μεσοεπιθετικού, Λουίς Πόμες.

«Ναι είναι αλήθεια, είμαστε κοντά σε συμφωνία με την ΑΕΚ. Αναμένουμε πριν από την Δευτέρα (8/7) να βρίσκομαι μαζί με τον Ρομπέρτο στην Αθήνα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής…» τόνισε αρχικά ο Αργεντινός ατζέντης και επιβεβαίωσε πως ο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής της Ουντινέζε βρίσκεται προ των πυλών της Ένωσης.

Εν συνεχεία ο Λουίς Πόμες στάθηκε στον καταλυτικό ρόλο που παίζει η παρουσία του Ματίας Αλμέιδα στον πάγκο της ΑΕΚ για τη συνεργασία των δύο πλευρών, ενώ σημείωσε πως ο Αργεντινός άσος απέρριψε ανώτερες οικονομικά προτάσεις από άλλες χώρες εκτός ευρωπαϊκού μπλοκ.

«Ο Αλμέιδα ήταν υπεύθυνος για την λήψη της απόφασης από πλευράς ΑΕΚ. Ο Περέιρα είναι ενθουσιασμένος που θα δουλέψει μαζί του και θα παλέψει για την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος και τη διάκριση της ΑΕΚ στην Ευρώπη.

Είναι πεινασμένος για τίτλους. Απέρριψε προσφορές από την Αραβία, την Βραζιλία και το MLS (ΗΠΑ) με περισσότερα χρήματα μόνο και μόνο για να συνεχίσει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο στην Ευρώπη».






ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια