«Συμφωνία Πινέδα με Μοντερέι, ενέκρινε ο Αλμέιδα - Διαπραγματεύσεις με ΑΕΚ»


Η Μοντερέι συνεχίζει να ασκεί πίεση για Πινέδα και όπως αναφέρουν τα μεξικάνικα δημοσιεύματα έχει λάβει το πράσινο φως από τον παίκτη

Η Μοντερέι έχει βάλει στο στόχαστρο τον Ορμπελίν Πινέδα τον οποίο έχει δελεάσει με ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, ωστόσο οι κρούσεις που έχει καταθέσει στην ΑΕΚ απέχουν πάρα πολύ από το να αποσπάσει και το πράσινο φως των κιτρινόμαυρων.

Η τελευταία κρούση που ήρθε στην Ένωση απορρίφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες και μάλιστα στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο τη χαρακτήριζαν αστεία.

Ο Αργεντινός δημοσιογράφος Θέσαρ Λουίς Μέρλο αναφέρει σε δημοσίευμά του ότι ο Μεξικανός μέσος της Ένωσης ήρθε σε συμφωνία με τη Μοντερέι (αυτό αναφέρει και δημοσιογράφος του μεξικανικού Fox Sports) και ότι ο μεξικάνικος σύλλογος είναι σε διαπραγματεύσεις με την Ένωση. Μάλιστα ένα στοιχείο που προστίθεται είναι πως ο Ματίας Αλμέιδα έχει δώσει την έγκρισή του για την μεταγραφή.


Αναλυτικά το δημοσίευμα της Super Deroptivo από το Μεξικό για τον Πινέδα:

«Η Μοντερέι Rayados έχει προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις για τον Ορμπελίν Πινέδα.

Η Super Deportivo ήταν σε θέση να μάθει ότι το διοικητικό συμβούλιο των Rayados έχει ήδη συμφωνήσει για το συμβόλαιο με τον παίκτη, ο προπονητής Ματίας Αλμέιδα ενέκρινε την αποχώρησή του και διαπραγματεύονται με την ΑΕΚ για να ολοκληρώσουν το κλείσιμο της συμφωνίας για τον παίκτη.

Στο μεξικανικό ποδόσφαιρο, ο Ορμπελίν έκανε το ντεμπούτο του με την Roosters το 2014 και το 2016 έφυγε για την Τσίβας, με την οποία κατέκτησε τη Liga MX, το Copa MX, το Supercopa MX και το Concachampions.

Για το 2019, ο παίκτης μετανάστευσε στην Cruz Azul, με την οποία σήκωσε τη Liga το 2021, καθώς και το Supercopa MX και το Leagues Cup- το τελευταίο το 2019.

Η πρώτη εμπειρία του Πινέδα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο ήταν με την ισπανική Celta La Liga το 2022. Μέχρι τον Ιούνιο του ίδιου έτους, έφυγε για τη σημερινή του ομάδα, την ΑΕΚ, με την οποία έχει κατακτήσει το ελληνικό πρωτάθλημα Super League και το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Orbelín Pineda ήταν επίσης μέλος της Εθνικής Μεξικού στο Κατάρ 2022 και έχει κατακτήσει μερικά Χρυσά Κύπελλα με την El Tri».







ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια