Ένα φανταστικό βίντεο με βαθύ νόημα: "ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ ΗΤΑΝ Η ....ΑΕΚ....."

Συντάκτης: Μαρία Αναστασία Χαντζή

Ένα φανταστικό βίντεο με βαθύ νόημα, για την ΑΕΚ από την φίλη μας Μαρία Αναστασία Χαντζή


Ένα φανταστικό βίντεο από την φίλη μας Μαρία Αναστασία Χαντζή για την ΑΕΚ που σε ανατριχιάζει, σε αγγίζει βαθιά μέσα στην ψυχή και στην καρδιά σου, που σε κάνει να νιώσεις γιατί είσαι Α.Ε.Κ.

Μια φορά και έναν καιρό....

Μια φορά και έναν καιρό δύο νέοι αγαπήθηκαν πολύ και αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους. 

Το άντρα τον έλεγαν Ξεριζωμό και την γυναίκα Ελπίδα. Στις 13 Απριλίου του 1924 γεννήθηκε ο καρπός του έρωτα τους. Ένα πανέμορφο κοριτσάκι που απ' την πρώτη στιγμή ξεχώρισε. Η νονά της που την έλεγαν Περηφάνια την ονόμασε ΑΕΚ. 

Ένα τόσο δα μικρό ονοματάκι που όμως πίσω από κάθε του γράμμα έκρυβε μια πελώρια δύναμη που ήταν θείο δώρο. Της φόρεσε κιτρινόμαυρα ρούχα ώστε να κουβαλά πάνω της το έντονο παρελθόν των γονιών της και για σταυρό της χάραξε στο στήθος τον Δικέφαλο αετό. Αυτός κορίτσι μου της είπε θα σε συντροφεύει σε κάθε σου βήμα.
 

Είναι η ταυτότητα σου και θα σε βοηθά να βλέπεις τον κόσμο από ψηλά και να νιώθεις ελεύθερη. 

Μόνο που για να ανοίξει τα φτερά του θα πρέπει να προσπαθείς όσα εμπόδια και να συναντήσεις να μη προδώσεις ποτέ τις αξίες και την κληρονομιά που κουβαλάς απ' τους γονείς σου. 

Και έτσι η ΑΕΚ μεγάλωνε και ήταν τόσο όμορφη και ξεχωριστή που όποιος την γνώριζε δεν μπορούσε να μη την ερωτευτεί. 


Και ήταν έρωτας κεραυνοβόλος μα τόσο δυνατός που τίποτα δεν μπορούσε να τον κάνει να καταλαγιάσει στο πέρασμα των χρόνων γιατί    απλά ενώ άγγιξε το μυαλό, ρίζωνε στην καρδιά και έδινε στην ψυχή όλων λόγους για να νιώθουν γεμάτοι. Κάπως έτσι ξεκίνησε ένα μαγικό ταξίδι στο χρόνο με πολλές δυσκολίες, αλλά το πείσμα της και η ψυχική της δύναμη ήταν αστείρευτα και αυτό την έκανε να αντέχει κ να ξεπερνά τα εμπόδια που συναντούσε στο διάβα της. Κάποιοι που κατάφεραν να δουν μέσα της την αποκαλούσαν ιδέα.
 


Κάποιοι που τη θαύμαζαν αρρώστια για κάποιους ήταν μια τρέλα που τους αναστάτωνε το μυαλό. Άλλοι πάλι την θεωρούσαν απειλή επειδή φοβόταν την διαφορετικότητα της. 

Το καλό ήταν ότι εκείνοι που αποφάσισαν να σταθούν δίπλα της σ αυτό το ταξίδι, το έκαναν για πάντα. Και έτσι  το κορίτσι έγινε γυναίκα και κάπου εκεί ο χρόνος σταμάτησε να τα βάζει μαζί της. 

Ακόμη κ εκείνος εντυπωσιάστηκε απ' την ποιότητα της ψυχής της και της χάρισε μια αιώνια νεότητα για να συνεχίσει να γράφει ιστορία στο πέρασμά της και να κάνει περήφανους τους γονείς της, που πλέον την πρόσεχαν από ψηλά, αλλά και όλους όσους ήταν ορκισμένοι ακόλουθοι της. Σε κάθε εμπόδιο την σήκωναν ψηλά και σε κάθε επίτευξη φώναζαν το όνομα της τόσο δυνατά, που ξυπνούσε το παρελθόν για να χαμογελάσει στο μέλλον το οποίο φούσκωνε από περηφάνια και ικανοποίηση. Σαν γυναίκα έκανε και λάθος επιλογές, μόνο και μόνο, επειδή είχε καθαρή καρδιά και πάντα πίστευε στους ανθρώπους. 

Όμως γρήγορα σε κάθε αποτυχία τα δάκρυα της γίνονταν νερό για να ξεδιψάσουν χιλιάδες καρδιές που υπομονετικά περίμεναν να έρθουν καλύτερες μέρες. 

Και τα χρόνια περνούσαν και δημιούργησε μια τεράστια οικογένεια και έκανε πολλά παιδιά που τα δίδαξε πως η παιδεία και οι αξίες είναι το μυστικό για να διατηρείς αλώβητη την διαφορετικότητά σου. 

Πλέον απέκτησε το δικό της σπίτι όπου εκεί μέσα η οικογένεια ένιωσε ασφάλεια και υπεροχή. Ένα σπίτι που κανείς δεν θα μπορέσει να γκρεμίσει γιατί φτιάχτηκε πάνω σε γερά θεμέλια. 


Ανάστησε ψυχές, χάρισε νιότη στους παλιούς και έκανε τη νέα γενιά να  έχει όραμα, να ελπίζει και πάντα να νιώθει την καρδιά της να χτυπά δυνατά για την κιτρινόμαυρη μαμά που έχουν καταλάβει πως κάθε φορά που γονατίζει είναι για να πάρει φόρα  να πετάξει πιο ψηλά. Και η ιστορία συνεχίζεται με μια ΑΕΚ ώριμη, δυνατή με εμπειρίες, αυτογνωσία και πάθος. 

Και μια οικογένεια ενωμένη όσο ποτέ να περιμένει να γίνουν σωστές επιλογές,  λιγότερα λάθη και οι πολεμιστές που θα μάχονται με την κιτρινόμαυρη φανέλα και το Δικέφαλο στο στήθος να μη ξεχνούν πως όταν δίνεις μια μάχη για τη μάνα της προσφυγιάς δεν τα παρατάς ποτέ. 

Δίνεις τη μάχη με όλο σου το είναι απ' την αρχή ως το τέλος ώστε σ αυτό το παραμύθι το να ζήσουν αυτοί καλά κ εμείς καλύτερα να γίνει... να ζήσουμε εμείς όπως μας αξίζει και οι άλλοι ας κάνουν ότι θέλουν!



Δείτε και το βίντεο:



1/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια