AekPhotos.Gr

Άμεση μεταγραφική προτεραιότητα η απόκτηση τερματοφύλακα


Η νούμερο 1 απαραίτητη μεταγραφή της ΑΕΚ για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Είναι γεγονός πως η ΑΕΚ φέτος το καλοκαίρι, τον χρόνο δεν τον έχει με το μέρος της. Σε τρεις εβδομάδες από τώρα, ξεκινά την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν. 

Και από τις 25 του Ιούλη και μετά, αρχίζουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις και μάλιστα με ματς χαρακτήρα “do or die”. Αυτό σημαίνει πως στην υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού, πρέπει να μπουν και προτεραιότητες.

Μια εξ αυτών, ενδεχομένως ακόμα και η πρώτη, είναι η απόκτηση ενός τερματοφύλακα. Δεν αποτελεί είδηση πως η ΑΕΚ φέτος το καλοκαίρι έχει βγει στην αγορά, για ψώνια στον “άσο”. Αυτό που σίγουρα έχει την σημασία του, είναι το γεγονός πως η Ένωση ψάχνει για έναν τερματοφύλακα που θα προορίζεται για να διεκδικήσει και να πάρει τα γάντια του βασικού.

Η σεζόν δεν κύλησε καθόλου καλά για τους δυο τερματοφύλακες που έχει αυτή την στιγμή στο ρόστερ της η ΑΕΚ. Για διαφορετικούς λόγους με τον καθένα εξ αυτών. Χωρίς απαραιτήτως να έχει να κάνει με την αξία και την ποιότητα τους, με βάση την εικόνα αυτής της σεζόν, η ΑΕΚ είναι υποχρεωμένη να ψάξει για βασικό τερματοφύλακα. Έστω και αν ούτε το συμβόλαιο του Στάνκοβιτς, ούτε αυτό του Αθανασιάδη, λήγουν το φετινό καλοκαίρι.

Η συζήτηση για μεταγραφή τερματοφύλακα στην ΑΕΚ, δεν είναι τωρινή. Έχει ξεκινήσει από τα μέσα της σεζόν. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ήδη έχει γίνει πολύ δουλειά από τους ανθρώπους της ομάδας, πάνω σ’ αυτό το κομμάτι. Υπάρχει πάντα η περίπτωση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Υπήρξαν και άλλες περιπτώσεις. Υπάρχει και ένα δεδομένο.

Η ΑΕΚ θα φορτσάρει και θα κάνει όλες τις απαραίτητες προσπάθειες, ώστε στις 23 του Ιούνη να ταξιδέψει στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, με την μεταγραφή τερματοφύλακα να μπαίνει στο αεροπλάνο. Αυτή φαίνεται να είναι η στόχευση που υπάρχει. Και όταν κλείσει η μεταγραφική εκκρεμότητα, θα αρχίσει προφανώς να ξεκαθαρίζει και το τοπίο ως προς την επόμενη μέρα για Στάνκοβιτς και Αθανασιάδη.







ΠΗΓΗ: aek-view.com

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια