AekPhotos.Gr

Σενάριο για ΑΕΚ και Νενέ!


Δημοσίευμα συνδέει την ΑΕΚ με τον Ντοργκελές Νενέ

Η ΑΕΚ κινείται σε πολλαπλά μέτωπα στο μεταγραφικό παζάρι και όπως είναι φυσικό ήδη έχουν αρχίσει να γράφονται ονόματα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα λοιπόν, ένα όνομα που φέρεται να απασχολεί την Ένωση, είναι αυτό του Ντοργκελές Νενέ, ο οποίος ανήκει στην Αυστριακή Σάτσμπουργκ. Πάντως από την ΑΕΚ δεν φαίνεται να υπάρχει απολύτως τίποτα και δηλώνουν άγνοια για την περίπτωση.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή 21 ετών, διεθνή 16 φορές με το Μάλι, που αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης. Τα χαρακτηριστικά του, ταιριάζουν στο προφίλ που ψάχνει η ΑΕΚ για αντί-Αραούχο καθώς παίζει και στην κορυφή και πίσω απο τον φορ και μένει πλέον να δούμε, εάν και κατά πόσο, το όνομα του Νενέ θα μας απασχολήσει και τις επόμενες ημέρες.

Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με μεγάλη ταχύτητα, που πάει στο ένας με έναν (γι’ αυτό μπορεί να ανταπεξέλθει ακόμα και στα άκρα), ενώ όπως δείχνουν και οι αριθμοί του, έχει ουσία στο παιχνίδι του, με γκολ και ασίστ.  Την σεζόν που μας πέρασε 2023-2024, μέτρησε στο πρωτάθλημα Αυστρίας με την Σάλτσμπουργκ 5 γκολ και 2 ασίστ σε 24 συμμετοχές, ενώ την πρόπερσι σεζόν έπαιξε στο Βέλγιο και συγκεκριμένα στην Βέστερλο ως δανεικός μετρώντας 13 γκολ και 4 ασίστ σε 36 παιχνίδια.

Επίσης είναι σημαντικό πως ο Νενέ  έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025 με την Σάλτσμπουργκ, γεγονός που βοηθά στον τομέα της διαπραγμάτευσης, ενώ ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, έχει ακολουθήσει την ΑΕΚ στο instagram…





ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια