AekPhotos.Gr

Ράλι Ακρόπολις: Τέλος το ΟΑΚΑ, έρχεται στη Νέα Φιλαδέλφεια η Υπερειδική διαδρομή


Ο χώρος της Υπερειδικής για το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις της φετινής χρονιάς έχει «κλειδώσει» και είναι απλά θέμα της οργανωτικής επιτροπής να το ανακοινώσει

Υπερειδική του Ράλι Ακρόπολις στην Αγιά Σοφιά – OPAP Arena; Με τον Μάριο Ηλιόπουλο πλέον στο τιμόνι της ΑΕΚ, όλα γίνονται…

Μην ξεχνάμε την αγάπη του «Mario» για τους αγώνες αυτοκινήτου, που όχι μόνο δίνει το «παρών», αλλά συμμετέχει με κορυφαία αυτοκίνητα, που αποτελούν πόλο έλξης των θεατών.

Έτσι, όπως ατρόμητα οδηγεί, που συναρπάζει τους θεατές ανεβαίνοντας τα βουνά στο πρωτάθλημα αναβάσεων, θεσμό στον οποίον παρακολουθεί στενά τα τελευταία χρόνια κατακτώντας νίκες και πρωταθλήματα, έτσι ατρόμητα μπορεί να μεταμορφώσει ο «Mario» σε ένα «βράδι» την Αγιά Σοφιά σε Υπερειδική του Ράλι Ακρόπολις.

Δε ξέρουμε εάν οι διαστάσεις της Αγιάς Σοφιάς καλύπτουν στο να «μεταμορφωθεί», αλλά αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι ξαφνικά πολλοί ΑΕΚτζήδες θα εμφανιστούν, ίσως και στις αναβάσεις.

Όμως ψυχραιμία, ο χώρος της Υπερειδικής για το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις της φετινής χρονιάς έχει «κλειδώσει» και είναι απλά θέμα της οργανωτικής επιτροπής να το ανακοινώσει.

Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι η είσοδος θα είναι δωρεάν για τους θεατές, κάτι που κορυφώνει το ενδιαφέρον.

Να θυμίσουμε ότι η φετινή Υπερειδική θα διεξαχθεί ως τελευταία Ειδική Διαδρομή του 2ου σκέλους, Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, με τελικό προορισμό τη Λαμία και το service park στην ΠΑΛ.






ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια