AekPhotos.Gr

ΠΑΕ ΑΕΚ: Σε εξέλιξη η διαδικασία για την ταυτοποίηση όσων χούλιγκαν του Ολυμπιακού βανδάλισαν το γήπεδο!


Η ΠΑΕ ΑΕΚ κινείται με κάθε νομική διαδικασία για τους βανδάλους του γηπέδου της στον τελικό του Conference League

Ηταν λογικό και αναμενόμενο η ΑΕΚ να μην καθίσει με τα χέρια σταυρωμένα απέναντι στις εικόνες εκείνων που πανηγύριζαν για το γεγονός ότι κατάφεραν να σπάσουν ένα καρεκλάκι από το γήπεδο της Ένωσης. Πήραν τις θέσεις από την «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» και τις περιέφεραν σαν… τρόπαια οι βάνδαλοι, δίχως να σεβαστούν το γήπεδο-στολίδι που τους φιλοξένησε.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εδώ και μέρες έχει διευκρινίσει ότι ανεξάρτητα από την εξέλιξη της πειθαρχικής δίωξης της UEFA σε βάρος των υπεύθυνων ομάδων ή προσώπων για τους βανδαλισμούς στο γήπεδο, έχει ήδη προβεί σε ενέργειες προκειμένου να της γνωστοποιηθούν τα στοιχεία των δραστών για να κινηθεί νομικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, με τον τρόπο που έχει διαμορφωθεί το νέο νομοθετικό πλαίσιο, προκύπτουν πολύ σοβαρά ποινικά ζητήματα από την εν λόγω διαδικασία. Οι αρχές άλλωστε οφείλουν να ανταποκριθούν στις ενέργειες που κάνει η ΠΑΕ ΑΕΚ και να συνδράμουν προς την κατεύθυνση της απόδοσης ευθυνών στα φυσικά πρόσωπα.

Πριν μέρες, από την ΠΑΕ ΑΕΚ τόνιζαν πως «αυτό γίνεται για να στραφούμε εναντίον τους αστικά για την λήψη αποζημιώσεων, αλλά και ποινικά για την αποβολή τους από τα γήπεδα και την βαριά ποινική τους τιμωρία».

Μάλιστα από την ΑΕΚ έλεγαν πως «μιλάμε για πρόσωπα που έχουν ήδη από μόνοι τους κάνει δημοσιεύσεις, κάποιοι και με τα ονόματα τους. Οπότε καταλαβαίνετε πως δεν χρειάζεται να ψάξουμε και πολύ για τα συγκεκριμένα άτομα. Υπάρχει όμως κι ότι έχει εντοπιστεί από το σύστημα ασφαλείας που στον τελικό ήταν υπό τον έλεγχο της διοργανώτριας και ζητάμε να μας γνωστοποιηθούν κι από εκεί στοιχεία».







ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια