Ο Μελισσανίδης ξεκαθαρίζει τα πάντα για την ΑΕΚ τη Δευτέρα!


Η επόμενη ημέρα στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι μία κατάσταση που δρομολογείται εδώ και χρόνια και ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα τη φέρει στο προσκήνιο

Σηκώθηκε πολλή σκόνη τις τελευταίες ημέρες γύρω από το ενδεχόμενο πώλησης της ΠΑΕ ΑΕΚ από τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Το νορμάλ σε μία τόσο πολύ περίπλοκη υπόθεση δεν είναι να ακολουθήσεις την ονοματολογία αλλά να βάλεις σε μία σειρά την αλήθεια γύρω από το θέμα.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης της επόμενης ημέρας της ΑΕΚ εδώ και περίπου δύο χρόνια. Η διαδοχή δεν θα γίνει εκ των έσω, δεν θα είναι δηλαδή ο Γιώργος Μελισσανίδης εκείνος που θα αναλάβει την επόμενη ημέρα της ομάδας.

Δίχως ωστόσο να αποκλείεται η παρουσία της οικογένειας σε ένα πολυμετοχικό σχήμα για το αύριο της ποδοσφαιρικής Ένωσης. Ακόμα κι αυτό ωστόσο, δεν μπορεί να υποστηριχθεί ρεπορταζιακά, εκτός αν ο κόσμος περιμένει από τους δημοσιογράφους να ασχολούνται με φήμες και όχι με την ουσία.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται αυτές τις μέρες μεσοπέλαγα. Επιστρέφει σήμερα στην Αθήνα και από αύριο θα ξεκινήσει τις επαφές που πρέπει να κάνει για να δρομολογήσει την επόμενη ημέρα της ΑΕΚ.

Οι πληροφορίες λένε ότι θα υπάρχει μια σύσκεψη κορυφής τη Δευτέρα στην OPAP ARENA, παρουσία του ιδίου και των στελεχών της ομάδας για να δρομολογηθούν υποθέσεις που αφορούν στη μεταγραφική ενίσχυσή της. Ενδεχομένως και για να τους ενημερώσει σχετικά με όλα όσα “τρέχουν” στο ιδιοκτησιακό. Ίσως και όχι…

Έχει μεγάλη σημασία να τονίσουμε εδώ ότι ουδείς εντός της ΠΑΕ γνωρίζει για τις προθέσεις ή τις επαφές τις οποίες ο Μελισσανίδης κάνει όλο αυτό το διάστημα. Όλοι μπορεί να υποψιάζονται, όλοι ενδεχομένως έχουν ενδείξεις, αλλά στην πραγματικότητα ουδείς ξέρει τι ισχύει με τέτοια σιγουριά που να βάζει το χέρι του στο Ευαγγέλιο.


ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια