AekPhotos.Gr

Μελισσανίδης για Ηλιόπουλο: «Αισθάνομαι σιγουριά, θα πετύχει - Θα είναι ο προστάτης της ΑΕΚ»


Η δήλωση του Δημήτρη Μελισσανίδης για τον Μάριο Ηλιόπουλου

Τον Μάριο Ηλιόπουλο παρουσίασε ο Δημήτρης Μελισσανίδης ως τον νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ μετά την απόφαση που πήρε ο «Τίγρης» για την παραχώρηση του κλαμπ στον 54χρονο εφοπλιστή.

Μιλώντας συγκινημένος από την Αίθουσα Τύπου της OPAP Arena, ο Δημήτρης Μελισσανίδης τόνισε αρχικά τους λόγους που κατέληξε στον κ. Ηλιόπουλο, υπογραμμίζοντας πως σκεφτόταν την επόμενη μέρα της ομάδας τον τελευταίο ένα με ενάμιση χρόνο:

Κατά την πρώτη του τοποθέτηση είπε:

«Το ταξίδι έφτασε στο τέλος. Ήρθα να σας παρουσιάσω τον κ. Ηλιόπουλο. Είναι ένας νέος άνθρωπος, θα είναι ο νέος προστάτης της ομάδας μας. Δεν σας κρύβω ότι το σκέφτηκα πολύ, το δουλεύω 1-1.5 χρόνο στο μυαλό μου. Κατέληξα στον Μάριο γιατί ξέρω τον χαρακτήρα, τις φιλοδοξίες του και είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρει. Θα είμαι δίπλα του μέχρι να βρει τον βηματισμό του.

Είναι αυτοδημιούργητο παιδί, έχει κάνει πολλά χρήματα και η ΑΕΚ δίπλα του θα έχει συνέχεια. Όλοι κρινόμαστε. Και εγώ θα κριθώ κάποια στιγμή. Ο κύριος Ηλιόπουλος είναι ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ. Μαζί θα πάρει το προπονητικό κέντρο και την εκμετάλλευση του γηπέδου για τα επόμενα 49 χρόνια.

Έχω ξαναπεί πως το γήπεδο ανήκει στην ερασιτεχνική. Έχω να σας πω πως είχα προτάσεις από fund της Αμέρικης και επειδή είχαμε πρόσφατα εμπειρία από τέτοιο fund δεν το σκέφτηκα καν. Ο κύριος Ηλιούπος δεσμεύτηκε πως θα τελειώσει τα έργα στο προπονητικό μας κέντρο. Αγαπάω το ποδόσφαιρο αλλά είναι η ηλικία και η υγεία.

Θα είμαι δίπλα στον Μάριο σε ότι χρειαστεί. Όλα τα στελέχη είναι εκπαιδευμένα. Είναι ταλιμπάν. Αυτή η ιστορία πρέπει να έχει και συνέχεια. Θέλω να σας ευχαριστώ όλους εσάς για όλη την προσπάθεια που κάναμε αυτά τα χρόνια. Δείτε που ξεκινήσαμε και που είμαστε.

Μεγαλώνω, έχω περάσει ένα σοβαρό θέμα υγείας και είναι η ώρα να αποχωρήσω. Το μόνο που κρατάω είναι η σουίτα μου. Θα είμαι εδω θα με βλέπετε και θα σας βλέπω

Δεν θα έκανα τίποτα αν δεν είχα ενημερώσει πρώτα τον προπονητή μας. Είναι μεγάλο κεφάλιο για τον σύλλογο μας. Δεν θα τολμούσα να κάνω κάτι χωρίς να του πω. Δεν σας κρύβω πως έχει συναντηθεί ήδη με τον κύριο Ηλιόπουλο

Είναι ισχυρός επιχειρηματίας, πετυχημένος, φιλόδοξος, εγωιστής. Έτσι κρίνω έτσι έκανα. Η νεκροψία θα δείξει. Ο Μάριος έχει όλα τα προσόντα να συνεχίσει αυτά που παίρνει στα χέρια του».






ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια