Μάριε....... μ' ακούς;

Συντάκτης: Μαρία Αναστασία Χαντζή

Μάριε..... με ακούς;


Παρακολούθησα το δελτίο τύπου που έδωσες και όπως συνηθίζω πήρα χαρτί και στυλό να σημειώσω φράσεις που θα με έκαναν να νιώσω ασφάλεια για την αναπάντεχη ύπαρξή σου στην οικογένειά μας.

Μαζεύτηκαν αρκετές αλλά αποφάσισα να σκίσω το χαρτί και να σου μιλήσω. Μάριε κουράστηκα.

Κουράστηκα να πρέπει να τεστάρω ανθρώπους για να μπορώ να τους εμπιστευτώ. 

Είχες δίκιο όχι λόγια αλλά πράξεις. Ξέρεις τα πολλά φρου φρου και αρώματα ανήκουν σ' εκείνους που προσπαθούν να κρύψουν την ανικανότητά τους. Μου άρεσε που έδειχνες απλός και που αυτά που είπες ήταν τόσο ξεκάθαρα και λιτά αλλά με βαθύ νόημα για όσους αντέχουν να τα αποκωδικοποιήσουν.

Μάριε έχεις πολύ δύσκολο έργο.
 
Μάριε η ΑΕΚ θα στηρίζει την επιτυχία της στις αποφάσεις σου.
 
Η ΑΕΚ!!!
 
Η ΑΕΚ που όπως και εσύ είπες είναι μια ιδέα που ουέ και αλλοίμονο αν δεν την βοηθήσουμε να συνεχίσει να γράφει ιστορία.
 

Μάριε ήρθε η ώρα η κιτρινόμαυρη Θεά να πάρει αυτό που της αξίζει γιατί η ΑΕΚ γεννήθηκε για να υπερέχει, να διδάσκει, να ενώνει και να κάνει χιλιάδες μάτια να δακρύζουν από χαρά.
 
Μάριε θέλουμε να αποδείξεις πως έχεις τσαμπουκά και ψυχή να παλέψεις και εμείς θα είμαστε δίπλα σου. Όμως ετοιμάσου και να αποδεχτείς πως ποτέ δεν θα' σαι αρκετός όσο και να σε παραδεχτούν μέσα απ' την προσπάθειά σου. Ξέρεις γιατί; Γιατί ο γνήσιος Αεκτζής έχει περάσει πολλά, έχει ζήσει ανεπανάληπτες στιγμές, έχει κλάψει, έχει γελάσει, έχει πονέσει, έχει πεθάνει και αναστηθεί αλλά είναι τόσο γεμάτος από ΑΕΚ που η κάθε λάθος κίνηση του ξεριζώνει την καρδιά.
 
Γιατί ο Αεκτζής ζει για την ΑΕΚ, παίρνει δύναμη από την ΑΕΚ, όσο κι αν γκρινιάζει είναι εκεί για την ΑΕΚ κάθε στιγμή, κάθε λεπτό. Στερείται για να αγοράσει ένα εισητήριο αλλά αυτό του δίνει ζωή και τα μάτια του λάμπουν σαν μικρού παιδιού όταν μπαίνει στο ναό μας για να καμαρώσει την μεγάλη του αγάπη.
 
Μη μας απογοητεύσεις γιατί έχουμε ανάγκη να νιώσουμε πως αυτή η ομάδα θα πετάξει ψηλά και πως ο δικέφαλος αετός θα αγγίξει τις ψυχές όλων εκείνων που ενώ του έμαθαν να πετάει παρέδωσαν τα ηνία σε άλλους ώστε να συνεχίσουν το έργο τους με πάθος, αξιοπρέπεια και σεβασμό.
 
Εγώ Μάριε δε θα φορέσω ζώνη. 

Θέλω να νιώσω το πέταγμα του αετού και η καρδιά μου να' ναι ελεύθερη να χτυπάει στο ρυθμό της ΑΕΚΑΡΑΣ. 


Στο χέρι σου είναι αυτό το πέταγμα να γίνει με προσοχή και ασφάλεια και να μη πέσω.
Ας ενώσουμε όλοι μαζί λοιπόν τις δυνάμεις μας και ας κάνει ο καθένας ότι περνά απ'το χέρι του ώστε αυτή η χρονιά να' ναι μονάχα η αρχή για μια ΑΕΚ καλύτερη και από αυτή που έχουμε ονειρευτεί. 

Καλή αρχή! Μόνο Α.Ε.Κ!








ΠΗΓΗ: AEKEMPIRE.GR

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια