AekPhotos.Gr

«Κιτρινόμαυρη» Πολιτεία στα Λιόσια - Το σχέδιο Αγγελόπουλου για την εκτόξευση της ΑΕΚ Betsson σε συνεργασία με τον κολοσσό της De Agostini!


Ο Μάκης Αγγελόπουλος αποκάλυψε τα σχέδια που έχει για το γήπεδο

Στο πρώτο μέρος της συνέντευξης του ο Αγγελόπουλος, μίλησε για αρκετά θέματα, όμως εκεί που στάθηκε περισσότερο ήταν το γήπεδο στα Λιόσια. Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι υπάρχουν σχέδια για την εκμετάλλευση των περιμετρικών χώρων γύρω από το γήπεδο, αλλά ο πρόεδρος της ΑΕΚ έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες.

Όπως είχε πει και πριν τρία χρόνια, σκοπός είναι να γίνει το κλειστό των Άνω Λιοσίων ένας προορισμός για την οικογένεια, όχι μόνο τις μέρες των αγώνων της ΑΕΚ, αλλά καθημερινά και για αρκετές ώρες πέρα από το τρίωρο των αθλητικών εκδηλώσεων. Σε αυτό το κομμάτι ο Μάκης Αγγελόπουλος στράφηκε σε έναν παγκόσμιο κολοσσό, τον Όμιλο De Agostini, που έχει στο χαρτοφυλάκιο της πάρα πολλά θεματικά πάρκα σε όλο τον κόσμο και είναι ίσως ο καταλληλότερος για αυτήν την δουλειά.

Σε συνεργασία με την ΑΕΚ και τον πρόεδρο της, υπάρχουν σχέδια για θεματικά πάρκα που θα βρίσκονται γύρω από το γήπεδο και θα έχουν σύνδεση με τις εισόδους του. Πρόκειται για πολλά τετραγωνικά, που θα «περικυκλώσουν» το γήπεδο, με ειδικές κατασκευές που θα έχουν συγκεκριμένα θέματα για να απασχολήσουν παιδιά και γονείς. Για παράδειγμα θα υπάρχουν σπιτάκια τύπου «Charlie and the Chocolate factory» όπου θα μπορεί να μπαίνει μέσα μια οικογένεια και να ψυχαγωγείτε.

Κάτι παρόμοιο που υπάρχει στα Τρίκαλα τις γιορτές και στον Μύλο των ξωτικών, αλλά σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα, που θα είναι ανοικτή για όλο το κόσμο τις περισσότερες μέρες και σε συνδυασμό με τους αγώνες της ΑΕΚ, θα απασχολεί μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας. Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη επένδυση, που στην ΑΕΚ προσδοκούν να αποφέρει έσοδα στην ομάδα, μόλις ολοκληρωθεί στο τέλος του 2025, έτσι ώστε να αποκτήσει ενός είδους αυτάρκεια.

Περισσότερα θα γίνουν γνωστά σε επόμενη συνέντευξη τύπου, όπου θα παρουσιαστούν λεπτομέρειες από τον πρόεδρο της ΑΕΚ.







ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια