«Καλύτερη η πρόταση της ΑΕΚ για Μπαρέιρο - Δύσκολο να την ανταγωνιστεί η Ρίβερ Πλέιτ»


Νέα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για βελτιωμένη πρόταση της ΑΕΚ για τον Άνταμ Μπαρέιρο

Δυναμικά μπήκε η ΑΕΚ στη διεκδίκηση του Άνταμ Μπαρέιρο της Σαν Λορέντσο, για τον οποίο ενδιαφέρεται και η Ρίβερ Πλέιτ.

Στην Αργεντινή γράφουν πως οι «μιγιονάριος» ήταν κοντά σε συμφωνία για τον 27χρονο Παραγουανό φορ, αλλά η πρόταση από την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα αλλάζει τα δεδομένα.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο που αποκάλυψε το θέμα, η Ένωση έχει καταθέσει πρόταση ύψους 4,5 εκατ. ευρώ στη Σαν Λορέντσο για τον Μπαρέιρο, ενώ στον ίδιο προσφέρει τετραετές συμβόλαιο.

Η Ρίβερ Πλέιτ έχει καταθέσει μια πιο… σύνθετη πρόταση για να αποκτήσει τον παίκτη, που περιλαμβάνει 1,5 εκατ. δολάρια, ότι θα παραιτηθεί από τα 2 εκατ. δολάρια της οψιόν του Χοσέ Παραδέλα με τη Νεκάξα, για να τακτοποιηθεί το χρέος της Μπάνφιλντ, για να μπορέσει ο Μίλτον Χιμένεθ να πάει στη Σαν Λορέντσο. Παράλληλα, θα αφήσει στην ομάδα το 15% μελλοντικής μεταπώλησης του Μπαρέιρο.

Η Σαν Λορέντσο από την πλευρά της είχε αντιπροτείνει στη Ρίβερ να της δώσει ένα ποσό κοντά στα 3 εκατ. δολάρια, συν το ποσό για να ξεκλειδώσει η μεταγραφή του Μίλτον Χιμένεθ. Όπως γράφουν στην Αργεντινή, η Ρίβερ Πλέιτ καλείται να κάνει την κίνησή της, με την πρόταση της ΑΕΚ να είναι καλύτερη και να είναι δύσκολο να την ανταγωνιστεί.








ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια