Η (μεγάλη) επιστροφή του Αντώνη Ηλιόπουλου


Ο εκλεκτός του Μάριου Ηλιόπουλου για την Ακαδημία και όχι μόνο της ΑΕΚ, είναι ο ξάδερφος του Αντώνης Ηλιόπουλος, με μακρά πορεία στην ενωσίτικη κοινωνία

Είναι αλήθεια, ότι η πρεμιέρα του Μάριου Ηλιόπουλου μπροστά στο κοινό της ΑΕΚ έμοιαζε με… τυφώνα, που σάρωσε τα πάντα στο διάβα του και άφησε σε δεύτερη μοίρα πολλά σημαντικά στοιχεία που υπήρξαν από την παρθενική συνέντευξη Τύπου του νέου ιδιοκτήτη. Ωστόσο, όπως αποκαλύφθηκε και δια των πρώτων κινήσεων για την ποιοτική αναβάθμιση της Ακαδημίας, έχουμε τη (μεγάλη) επιστροφή του Αντώνη Ηλιόπουλου ως άμεσου συνεργάτη του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ.

Είναι φανερό, πως πρόκειται για την πρώτη, αλλά βασικότατη, επιλογή του Μάριου Ηλιόπουλου, ώστε να στελεχώσει την ΑΕΚ με άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης του. Μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί, ότι σε πρώτη φάση ο Αντώνης Ηλιόπουλος έχει αναλάβει την αναδιάρθρωση της Ακαδημίας, ώστε να λειτουργήσει σε σύγχρονα επαγγελματικά πρότυπα. Αν και η συμμετοχή του στην καθημερινότητα της ΑΕΚ, είναι δεδομένο πως δεν περιοριστεί μόνο σε αυτόν τον τομέα.


Αλλωστε, ο Αντώνης Ηλιόπουλος έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του στον επαγγελματικό στίβο, αλλά και στην καθημερινότητα της ΑΕΚ, εδώ και χρόνια. 

Είναι γνωστό πως είχε διαδραματίσει κομβικό ρόλο και είχε συγκρουστεί μετωπικά με τις βουλές των θλιβερών διοικήσεων που ήθελαν να αλώσουν την ΑΕΚ και να την παραρτηματοποιήσουν. Συνέβαλε καθοριστικά στην προσπάθεια σωτηρίας υπό τον Θωμά Μαύρο, ενώ είχε καίριο ρόλο – με τις ευλογίες μάλιστα των οργανωμένων, που τον αναδείκνυαν ως μοναδική αξιόπιστη εκπροσώπηση – στο άνοιγμα του δρόμου για την εποχή Μελισσανίδη.

Τώρα, στο πλευρό του νέου ιδιοκτήτη με τον οποίο διατηρεί εξαιρετική σχέση φιλίας και εμπιστοσύνης (πέραν του συγγενικού δεσμού), έρχεται σε ακόμα πιο σημαντικό ρόλο. Και βέβαια, η παρουσία ενός ανθρώπου που έχει τόσο μακρά και άκρως αγωνιστική πορεία στην ΑΕΚ επί χρόνια, αποτελεί ακόμα ένα στοιχείο που δίνει αισιοδοξία στον «κιτρινόμαυρο» κόσμο πως έρχονται πολύ καλύτερες μέρες για το μέλλον της ομάδας.









ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια