AekPhotos.Gr

Μάριος Ηλιόπουλος: Και η Ιστορία της Α.Ε.Κ συνεχίζεται με νέο Πρόεδρο.


Συντάκτης: Μαρία Αναστασία Χαντζή

Η ιστορία της ΑΕΚ συνεχίζεται με νέο Πρόεδρο τον Μάριο Ηλιόπουλο και την φιλοδοξία για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες της ομάδας μας.

Μπήκες ξαφνικά στην οικογένεια μας και χωρίς να το θέλω ένιωσα ένα κενό. Και έχω συνηθίσει πάντα να γράφω αυτά που σκέφτομαι με όποιες συνέπειες. Στο διάστημα που έχω ασχοληθεί με την ΑΕΚ σύνδεσα την προεδρία με τον τίγρη. Μου άρεσε όχι μόνο σαν προσωπικότητα αλλά γιατί είναι εκείνος που την πήρε απ' το χέρι και τη βοήθησε να γίνει ΑΕΚΑΡΑ νιώθοντας ασφάλεια στο δικό της σπίτι. Ένα σπίτι που έκανε να δακρύσουν χιλιάδες μάτια, όλων των ηλικιών, μιας και αυτό ήταν το μεγαλύτερο όνειρό τους. Μαζί του ζήσαμε μεγάλες στιγμές από αυτές που αξίζουν σε μια καθαρή ομάδα που πίστεψέ με έχει αγαπηθεί πολύ και το ξέρεις.

 Όταν λοιπόν άκουσα το όνομα σου σε έψαξα στο διαδίκτυο και σε είδα, γιατί δεν σε είχα ξαναδεί, είπα μεταξύ σοβαρού και αστείου πως εγώ αυτόν δε τον θέλω!!!! Γιατί; Γιατί έτσι. Ίσως επειδή γενικά δεν μου αρέσουν οι αλλαγές σε πρόσωπα που ξέρω πως πραγματικά λειτουργούν περισσότερο με την καρδιά παρά με τη λογική. Ξέρω πως σ΄ αυτό το άθλημα παίζονται πολλά αλλά δεν με νοιάζει γιατί είναι κάτι που κανένας φίλαθλος δεν μπορεί να αλλάξει. Άλλωστε είμαστε έξω απ' τον χορό άρα δεν μπορούμε να λέμε πολλά μιας και δεν φοράμε τα παπούτσια σας παρά μονάχα αγαπάμε με πάθος και καμαρώνουμε όταν φοράμε την φανέλα με το δικέφαλο στο στήθος. Εγώ άλλωστε όταν αναφέρομαι στην ΑΕΚ μιλάω πάντα βασισμένη σε συναισθήματα και όχι σε πράγματα που δεν γνωρίζω άρα και δεν μου επιτρέπεται να έχω άποψη.

Πριν λίγο λοιπόν άκουσα αυτά που έλεγες όταν πήρες τη σκυτάλη και κράτησα το Θεός, υγεία, αγάπη, παιδεία, όραμα, πάθος και πρωτιά. Και δεν σου κρύβω κάτι μέσα μου μου είπε πως κάτι παραπάνω ξέρει για σένα ο Μελισσανίδης για να σου εμπιστευτεί το παιδί του, όπως είπες, ένα παιδί που θα έλεγα πως βρίσκεται στην τρίτη λυκείου και ετοιμάζεται να δώσει εξετάσεις ώστε να περάσει εκεί που έχει ονειρευτεί. Δύσκολη και κρίσιμη ηλικία για ένα λαμπρό μέλλον σε άγριες και άκρως ανταγωνιστικές εποχές με παγίδες.

Θα σε καλωσορίσω λοιπόν, θα σου ευχηθώ καλή δύναμη στο δύσκολο έργο σου και θα σε παρακαλέσω κάτι. Να σεβαστείς την λαχτάρα μας να δούμε το δικέφαλο να πετάξει ψηλά. Να νιώθεις περήφανος που κρατάς στα χέρια σου τα ηνία μιας ιδέας που έχει γράψει ιστορία και διψάει να συνεχίσει να γράφει. Να αφουγκράζεσαι την φωνή μας και να κάνεις ότι περνά απ' το χέρι σου ώστε η καρδιά μας να συνεχίσει να χτυπάει δυνατά και εμείς θα βρισκόμαστε εδώ για να σου θυμίζουμε πως είμαστε οικογένεια και η οικογένεια πάντα αγκαλιάζει εκείνον που δείχνει ότι θέλει το καλό της. 

Ο Μελισσανίδης, ο δικός μας τίγρης, θα είναι δίπλα σου. Ενώστε λοιπόν τις δυνάμεις σας και πάμε όλοι μαζί με τσαμπουκά και ψυχολογία νικητή να δείξουμε εκεί έξω ποια πραγματικά είναι η ΑΕΚΑΡΑ. Θέλω να συνεχίσω να είμαι περήφανη, θέλω να συνεχίσω να μιλάω για διαφορετικότητα, θέλω να συνεχίσω να μιλάω για ήθος και αξίες και θέλω αυτό το παιδί που κρατάς στα χέρια σου να καταφέρει να μεγαλώσει σωστά χωρίς να χαρίζεται, πολεμώντας ασταμάτητα 90 λεπτά ώστε συνεχώς να εξελίσσεται κάνοντας να δακρύζουν από περηφάνεια οι νέες γενιές και οι παλιότερες να δοξάζουν το Θεό που θα τους επιτρέπει μέσα από στιγμές  με τον μεγάλο τους έρωτα να ξαναγεννιούνται. 

Καλή αρχή και ΜΟΝΟ ΑΕΚ!!!!!!







ΠΗΓΗ: AEKEMPIRE.GR

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια