Η ΑΕΚ επιβεβαιώνει τη συμφωνία παραχώρησης του Πόνσε στο Χιούστον - Επιθυμία του Αργεντινού, σύμφωνος ο Αλμέιδα


Η ΑΕΚ επιβεβαίωσε τη συμφωνία για πώληση του Πόνσε

Έχουμε… deal της ΑΕΚ για μεγάλη πώληση του Έκι Πόνσε!

Παίκτης της Χιούστον Ντάιναμο μπορεί πλέον να λογίζεται ο Εσε Πόνσε, καθώς η ΑΕΚ συμφώνησε με την ομάδα του MLS για την παραχώρηση του Αργεντινού φορ.

Αυτόματα ο 27χρονος στράικερ μπορεί να λογίζεται ως παρελθόν από την Ενωση και το σχετικό deal αναμένεται να ανακοινωθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Το ενδιαφέρον του club πέρα από τον Ατλαντικό για τον παίκτη διατηρείται εδώ και περίπου 1,5 μήνες, ενώ από την πλευρά του υπήρχε ξεκάθαρη επιθυμία ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο Ματίας Αλμέιδα από την πλευρά του ενημερώθηκε για το όλο θέμα αμέσως τόσο από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή όσο και από τους «κιτρινόμαυρους» και δεν προέβαλε κάποια αντίρρηση ώστε να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του.

Το enwsi.gr σας ενημέρωσε από το πρωί για το μεγάλο ποσό που θα πάρει ο Πόνσε στην Αμερική. Ο Πόνσε των 16 γκολ φέτος είχα συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι το 2027, αλλά η ομάδα από το MLS τον δελέασε με μεγάλο συμβόλαιο που θα του αποφέρει 1 εκατ.ευρώ παραπάνω ετησίως σε σχέση με την ΑΕΚ.

Ο 27χρονος Αργεντίνος έπαιρνε περίπου 1,3 εκατ.ευρώ από την ΑΕΚ, με την Χιούστον να του βάζει στο τραπέζι αποδοχές άνω των 2,3 εκατ.ευρώ ετησίως και να τον πρεσάρει τους τελευταίους μήνες.

Ετσι ο Πόνσε δεν θα συνεχίσει στους «κιτρινόμαυρους» όπου επέστρεψε το περασμένο καλοκαίρι και είχε το 2023/24 σε όλες τις διοργανώσεις 38 συμμετοχές και 16 γκολ.








ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια