Γκαγκάτσης: «Ο Μελισσανίδης άλλαξε τον ρου της ιστορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου και της ΑΕΚ»


Όσα ανέφερε ο Μάκης Γκαγκάτσης για τον Δημήτρη Μελισσανίδη

Το εγκώμιο του Δημήτρη Μελισσανίδη έπλεξε ο Μάκης Γκαγκάτσης σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Ο επόμενος πρόεδρος της ΕΠΟ και αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, σε δηλώσεις του στον Libero FM τόνισε ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι ευεργέτης της ΑΕΚ και άλλαξε τον ρου της ιστορίας τόσο της Ένωσης όσο και του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Αν βλέπει να αλλάζει η πολιτική της ΑΕΚ με την αλλαγή ιδιοκτησίας: Δεν γνωρίζω. Ήταν αιφνιδιαστική η αλλαγή ιδιοκτησίας της ΑΕΚ. Είναι διαφορετικό να ακούγεται κάτι και διαφορετικό να συμβαίνει. Ιδίως με έναν άνθρωπο σαν τον Μελισσανίδη που έχει αλλάξει τον ρου της ιστορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου και της ΑΕΚ. Το όνομά του πλέον δεν μπαίνει δίπλα σε ονόματα όπως ο Μπάρλος, θεωρώ πως τους έχει ξεπεράσει.

Οι ατάκες για Μαρινάκη, Αλαφούζο, Μελισσανίδη, Καρυπίδη!
Για τον Μαρινάκη: Τρελαμένος Ολυμπιακός. Παρορμητικός. Η κατάκτηση του φετινού ευρωπαϊκού τίτλου αποτελεί δικαίωση για τον ίδιο. Τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο βλέπει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Για Αλαφούζο: Κύριος με Κ κεφαλαίο. Η νοοτροπία του συμβαδίζει περισσότερο με το ελβετικό και λιγότερο με το ελληνικό ποδόσφαιρο

Για Μελισσανίδη: Ευεργέτης της ΑΕΚ, αυτοδημιούργητος. Συνέβαλε καθοριστικά στην σύγχρονη ιστορία της ΑΕΚ.

Για Καρυπίδη: Άνθρωπος με τον οποίο θα μπορούσα τώρα να πιω ούζο και να γελάσουμε. Πανέξυπνος, ο οποίος αν και δεν έχει την οικονομική δυνατότητα, καταφέρνει και έχει τον Άρη σε θέση πρωταγωνιστή. Έχει υπερβάλει εαυτόν. Ξέρει από ποδόσφαιρο αλλά αδικεί τον εαυτό του μερικές φορές με τις επιλογές του.







ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια