Εξελίξεις στην ΑΕΚ: Στάνκοβιτς-Αθανασιάδης «κόπηκαν» από την προετοιμασία!


Με απόφαση του Ματίας Αλμέιδα δεν ταξιδεύουν με την ΑΕΚ στην Ολλανδία οι δύο τερματοφύλακες - Στρακόσια και Μπρινιόλι οι πρώτες επιλογές

Η ΑΕΚ έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε σημαντική ενίσχυση κάτω από τα δοκάρια της, μετά την περσινή χρονιά όπου πολύ «πλήρωσε» ακριβά τα λάθη των πορτιέρε της.

Έτσι η ΑΕΚ έχει βγει στην αγορά και ψάχνει top τερματοφύλακα με Νο1 επιλογή τον Θωμά Στρακόσια (παίζει στο EURO 2024 με την Αλβανία), ενώ πάντα στο προσκήνιο είναι και ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι (μένει ελεύθερος 1η Ιουλίου) με τον οποίο η Ένωση βρίσκεται αρκετά κοντά. Κάτι που δείχνει την απόφαση του Ματίας Αλμέιδα να αλλάξει ολοκληρωτικά σελίδα στον «άσο» και να πάει σε υψηλότερο επίπεδο και το οποίο είχε αποκαλύψει προ καιρού το website enwsi.gr.

Ωστόσο, υπάρχουν δύο τερματοφύλακες αυτή την στιγμή στο ρόστερ της ΑΕΚ με συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο. Και σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr ο Ματίας Αλμέιδα αποφάσισε τόσο ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς, όσο και ο Γιώργος Αθανασιάδης να μείνουν εκτός προετοιμασίας. Έτσι ο Αυστριακός (30 ματς, δέχθηκε 31 γκολ πέρυσι) και ο Έλληνας γκολκίπερ (19 ματς, δέχθηκε 23 γκολ πέρυσι) δεν βρίσκονται στην λίστα των παικτών που ξεκίνησαν εργομετρικά και εξετάσεις χθες και θα ταξιδέψουν αύριο για την Ολλανδία όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας μέχρι 11 Ιουλίου. Κάτι για το οποίο ενημερώθηκαν προ ημερών.

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να βρεθεί ομάδα για να φύγουν και να λύσουν τα συμβόλαια τους και μέχρι να γίνει αυτό θα πρέπει η ΑΕΚ να έχει εξασφαλίσει – όπως ορίζουν οι διεθνείς κανονισμοί – γυμναστή και γιατρό για να κάνουν προπονήσεις στα Σπάτα. Να θυμίσουμε ότι ο Στάνκοβιτς έχει συμβόλαιο ύψους 900.000 ευρώ για τον τελευταίο χρόνο με την ΑΕΚ, ενώ περίπου με 300.000 ευρώ αμείβεται ο Αθανασιάδης. Άρα θα πρέπει να «τρέξουν» άμεσα από τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΑΕΚ και οι υποθέσεις τους για να βρουν ομάδες και να λυθούν τα συμβόλαια.

Τέλος, στην προετοιμασία της ΑΕΚ θα πάνε οι τερματοφύλακες Θεοχάρης και Γκούμας και θα πλαισιωθούν σύντομα από τις βασικές επιλογές τερματοφυλάκων εκεί. Κάτι που έχει ζητήσει να γίνει γρήγορα ο Ματίας Αλμέιδα από τους διοικούντες της Ένωσης.









ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια