«Ενδιαφέρεται για τον Μουκουντί η Μίλαν»!


Θέλει τον Μουκουντί της ΑΕΚ η Μίλαν

Για την απόκτηση του Αρόλντ Μουκουντί ενδιαφέρεται η Μίλαν, σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Γαλλία!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το livefoot, οι Ιταλοί θέλουν να ενισχυθούν στο κέντρο της άμυνας και ένας παίκτης που έχουν στη λίστα τους είναι ο Καμερουνέζος στόπερ της ΑΕΚ.

Παράλληλα, αναφέρεται πως η Μίλαν δεν… παίζει μόνη της για τον Μουκουντί, καθώς επίσης για τον άσο της Ένωσης ενδιαφέρεται η Γουέστ Χαμ με τη Μπρέντφορντ, ενώ γίνεται αναφορά και στις απαιτήσεις της ΑΕΚ, λέγοντας πως οι «κιτρινόμαυροι» δεν συζητούν για μία προσφορά κάτω από 7-8 εκατομμύρια ευρώ.

Ταυτόχρονα, το ρεπορτάζ φέρνει στην κουβέντα και την Σεντ Ετιέν, λέγοντας πως η πρώην ομάδα του Μουκουντί διατηρεί ένα 30% σε περίπτωση πώλησης του παίκτη και έτσι θα μπορούσε και αυτή να ωφεληθεί από μία ενδεχόμενη μεταγραφή.

«Η Μίλαν ενδιαφέρεται για ποδοσφαιριστή που πέρασε από την Σεντ Ετιέν. Αυτός ο παίκτης είναι ο Μουκουντί που αγωνίζεται στην ΑΕΚ όπου κάνει επιτυχία και προέρχεται από μια πολύ μεγάλη σεζόν, αρκετή για να προκαλέσει το ενδιαφέρον από  αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους. 

Στην περίπτωση αυτή η Σεντ Ετιέν έχει λόγους για να έχει την προσοχή της καθώς οι πράσινοι θα μπορούσαν να λάβουν ποσοστό μεταπώλησης στην επόμενη μεταγραφή του παίκτη! Οι συμφωνίες που έγιναν με την ΑΕΚ προβλέπουν ότι το 30% της επόμενης συναλλαγής θα πάει στα ταμεία της Σεντ Ετιέν.  Ο ελληνικός Τύπος συζητά την υπόθεση Μουκουντί εδώ και αρκετές ημέρες» αναφέρει το ρεπορτάζ








ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια