Αυτό που θέλουν, αλλά δεν θα πετύχουν


Ο Γκρανκάσας βλέπει τα παιχνιδάκια ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού με φόντο τη διαιτησία και προειδοποιεί

Εδώ κι εβδομάδες, μετά από την οριστικοποίηση των εξελίξεων γύρω από την ΕΠΟ, έχει αρχίσει οργανωμένο bullying στους διαιτητές, από την επικοινωνία τόσο του ΠΑΟΚ, όσο και του Ολυμπιακού. Για την ΚΕΔ δεν μιλάμε καν, αυτούς τους έχουν εξευτελίσει, άρχισαν ήδη οι παραιτήσεις. Ας τα βλέπουν όμως τώρα, γιατί ειδικά αυτή την σεζόν που πέρασε, η ΚΕΔ εκτός από την εύνοια στον Παναθηναϊκό είχαν μεγάλο μαράζι να μην έχουν παράπονα ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ.

Αλλά αυτοί πάνε, να ταν κι άλλοι… Παρά τις υποσχέσεις που ενδεχομένως να είχαν και τις είχαν πιστέψει.

Θέλουν να τους κάνουν να προσκυνήσουν

Οι διαιτητές είναι το θέμα. Κυκλοφορεί η προπαγάνδα των νέο-συμμάχων μια λίστα με ονόματα διατητών που θα «φαγωθούν». Και καλά… Γιατί δήθεν ευνοούσαν την ΑΕΚ. Που μισό σφύριγμα να είχε πάρει απο αυτά που δικαιούταν σε Καισαριανή, Αγρίνιο, Σέρρες και Βικελίδης θα ήταν τώρα πρωταθλήτρια.


Αλλά έτσι το πάνε το ποίημα για να δημιουργήσουν εντυπώσεις και κυρίως κλίμα τρομοκρατίας. Ποιος είναι ο σκοπός τους; Να τους κάνουν όλους τους διαιτητές να προσκυνήσουν, να δώσουν από τώρα διαβεβαιώσεις πως θα πάνε πρίμα με την νέα κατάσταση, για να είναι στους πίνακες.

Κανείς με σταυρωμένα χέρια

Οπότε για τα ονόματα που διαβάζετε πως θα «φαγωθούν» κρατάτε μικρό καλάθι. Γιατί οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, όχι μόνο δεν θα «φαγωθούν», αλλά θα τους δείτε να γίνονται και πρωτοπαλίκαρα της κατάστασης που θέλουν να φτιάξουν οι γαύροι του Νότου και του Βορρά. Αυτός είναι ο στόχος, να δημιουργήσουν μέσα από κλίμα τρομοκρατίας και απειλών, έναν στρατό ορκισμένων.

Βεβαίως έχει πολύ δρόμο ακόμη και όσο και να πιστεύουν το αντίθετο, το πως θα διαμορφωθεί η κατάσταση δεν είναι στο χέρι τους τόσο όσο φαντάζονται. Κανείς δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια να βλέπει τον Ιβάν να διοικεί το ελληνικό ποδόσφαιρο, με την αβάντα του Βαγγέλη. Κανείς δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια να βλέπει να επιστρέφουμε στις εποχές για τις οποίες έγινε αγώνας να περάσουν ανεπιστρεπτί. Όσο και να το ονειρεύονται, δεν θα το πετύχουν.

Σκληρή αντίδραση
Δεν έχουν απέναντι τους αντιπάλους που θα κάθονται να κοιτάνε και θα λένε σφάξε με αγά μου να αγιάσω.

Το πως θέλουν να το δουλέψουν και που θέλουν να το πάνε το πράγμα, το ξέρουν καλά όσοι αποτελούν στόχο τους και η αντίδραση θα είναι σκληρή…

Ο Γκρανκάσας







ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια