Οι έξι σίγουροι απόντες στην έναρξη της προετοιμασίας της - Σε ποιους δεν υπολογίζει ο Αλμέιδα


Η ΑΕΚ ξεκινά στις 21/6 την προετοιμασία της για την νέα σεζόν και θα έχει σίγουρα έξι απόντες στην έναρξή της

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα φθάνει αύριο Τρίτη (18/6) στην Αθήνα και σηκώνει… μανίκια ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας της Ένωσης για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Η προετοιμασία της ΑΕΚ ξεκινά την προσεχή Παρασκευή (21/6), όπου οι «κιτρινόμαυροι» θα κάνουν εργομετρικά τεστ. Μια ημέρα μετά, θα γίνουν και πάλι εργομετρικά και προπόνηση στα Σπάτα.

Τη Κυριακή 23 Ιουνίου η ΑΕΚ θα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, το οποίο θα διεξαχθεί πάλι στην Ολλανδία. Το πρώτο κομμάτι, από τις 23 ως τις 30 Ιουνίου θα διεξαχθεί στο Άλκμααρ και συγκεκριμένα στο αθλητικό κέντρο του οποίου τις εγκαταστάσεις είχε χρησιμοποιήσει η ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2022 και το ξενοδοχείο Fallon, δηλαδή τις γνωστές «φυλακές». Στις 30 Ιουνίου η αποστολή θα μεταβεί στο Μπουργκ–Χάμστεντ, εκεί όπου έκανε πέρυσι το βασικό στάδιο, για το δεύτερο κομμάτι της προετοιμασίας, μένοντας στο ξενοδοχείο Grand Hotel ως τις 11 Ιουλίου.


Και πάμε στους απόντες από τους παρόντες στο ρόστερ των «κιτρινόμαυρων» που θα είναι αρκετοί.

Στην έναρξη της προετοιμασίας της ΑΕΚ, λοιπόν, θα είναι σίγουρα ο Πινέδα που μετέχει με το Μεξικό στο Copa America. Ενώ θα απουσιάζουν και οι Βίντα, Γκατσίνοβιτς, Σιμάνσκι και Τσούμπερ που βρίσκονται στις αποστολές της Κροατίας, της Σερβίας, της Πολωνίας και της Ελβετίας στο Euro.

Επίσης στην αρχή της προετοιμασίας δεν θα είναι ούτε ο Αλεξάντερ Κάλενς, εφόσον τελεσφορήσουν οι διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ με την Χιρόνα, καθώς ο Περουβιανός βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής του στο Copa America.






ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια