Ξεκαθάρισμα Τσατάλη για τους βανδαλισμούς οπαδών του Ολυμπιακού στο γήπεδο της ΑΕΚ


Ο Τάσος Τσατάλης βάζει τα πράγματα στην θέση τους με ανάρτηση για τους βανδαλισμούς οπαδών του Ολυμπιακού στο γήπεδο της ΑΕΚ

Σε ανάρτησή του στο facebook ο Τάσος Τσατάλης ξεκαθαρίζει τα πράγματα για τους βανδαλισμούς των οπαδών του Ολυμπιακού στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena».

Ο επικεφαλής του γραφείου Τύπου της ΑΕΚ, Τάσος Τσατάλης αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του πως «η ΑΕΚ δεν έχει ασχοληθει με το να αναδειξει οτιδήποτε από το χθεσινό ματς στο γήπεδο μας. Δεν έχει προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί οτιδήποτε για δημιουργία εντυπώσεων, ούτε έχει επιχειρήσει να δώσει υπερβολική διάσταση στις επιπτώσεις κάποιων συμπεριφορών.

«Βασικά δεν έχουμε επιχειρησει τίποτα απολύτως για οτιδήποτε σε επίπεδο εντυπώσεων για το χθεσινό βράδυ στην Φιλαδέλφεια. Εκτός από την ανάδειξη της δικής μας θετικής συνεισφοράς», επισημαίνει.

Αναλυτικά η ανάρτηση του επικεφαλής του γραφείου Τύπου της ΑΕΚ, Τάσου Τσατάλη:

Για να βάλουμε κάποια πράγματα στην θέση τους… Η ΑΕΚ δεν έχει ασχοληθεί με το να αναδείξει οτιδήποτε από το χθεσινό ματς στο γήπεδο μας. Δεν έχει προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί οτιδήποτε για δημιουργία εντυπώσεων. Ούτε έχει επιχειρήσει να δώσει υπερβολική διάσταση στις επιπτώσεις κάποιων συμπεριφορών. Βασικά δεν έχουμε επιχειρήσει τίποτα απολύτως για οτιδήποτε σε επίπεδο εντυπώσεων για το χθεσινό βράδυ στην Φιλαδέλφεια. Εκτός από την ανάδειξη της δικής μας θετικής συνεισφοράς.
Οτιδήποτε έχει δει το φως της δημοσιότητας κι έχει προκαλέσει αρνητικά σχόλια για χθες βράδυ, έχει προκύψει δυστυχώς από δημοσιεύσεις των ιδίων των αρνητικών πρωταγωνιστών. Πριν την έναρξη και μετά το ματς. Οτιδήποτε έχει σχολιαστεί αρνητικά βασίζεται αποκλειστικά σε οπτικό υλικό που ανάρτησαν οι ίδιοι. Η ΑΕΚ δεν έχει διακινήσει απολύτως τίποτα.

Από κει και πέρα όταν εμείς έχουμε εμφανιστεί κάθετοι στην αντιμετώπιση άσχημων συμπεριφορών από δικούς μας οπαδούς στο γήπεδο μας κι όχι χωρίς κόστος σε ότι αφορά το εντός μας, είναι αυτονόητο ότι θα κάνουμε το ίδιο και για εκείνους τους οποίους είδαμε έκπληκτοι να βγαίνουν παρέλαση με καθίσματα από την OPAP Arena στα χέρια ως τρόπαια. Αυτό αφορούσε και η μοναδική μας τοποθέτηση για το ζήτημα. Τα συγκεκριμένα περιστατικά που εμπίπτουν μάλιστα και σε συγκεκριμένες προβλέψεις της σχετικής νομοθεσίας. Τίποτε περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Έχουμε ανεβάσει πρώτα απ όλα τον πήχη τόσο ψηλά όσο δεν πάει στην προσδοκία και την απαίτηση για την συμπεριφορά εμάς των ιδιων στο Σπίτι Μας. Αυτονόητα το ίδιο ισχύει γενικώς για τα ματς που φιλοξενεί το καλύτερο γήπεδο της χώρας, άσχετα με το ποιες ομάδες τυχαίνει να αγωνίζονται.

Δείτε την ανάρτηση Τσατάλη


ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια