Η προπαγάνδα δεν έπιασε τόπο: Η ΔΕΑΒ τιμώρησε τον Ματίας Αλμέιδα με πρόστιμο 20.000 ευρώ


Η προπαγάνδα δεν έπιασε τόπο με την ΔΕΑΒ να τιμωρεί τον Ματίας Αλμέιδα με πρόστιμο 20.000 ευρώ για όσα έγιναν στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Το «λέγε-λέγε» και η προπαγάνδα για όσα έγιναν στην Τούμπα και στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ με τον Ματίας Αλμέιδα δεν έπιασε τελικά τόπο.

Η ΔΕΑΒ τιμώρησε τον Ματίας Αλμέιδα με πρόστιμο 20.000 ευρώ για το επεισόδιο που είχε έπειτα από τη λήξη του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Η ανακοίνωση της ΔΕΑΒ

“Με την υπ’ αριθμ. 26/2024 Απόφασή της, επιβλήθηκε διοικητική κύρωση (πρόστιμο) ύψους είκοσι χιλιάδων ευρώ (20.000€) σε βάρος του MATIAS JESUS ALMEYDA, προπονητή της ΠΑΕ ΑΕΚ, για φαινόμενα βίας που σχετίζονται με τον αθλητισμό και έλαβαν χώρα εντός αγωνιστικού χώρου του γηπέδου Τούμπας Θεσσαλονίκης μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΠΑΕ ΑΕΚ, στις 28-4-2024 για τα Play Offs του πρωταθλήματος της Super League 1, περιόδου 2023-2024.

Ειδικότερα, όντας προπονητής της ΠΑΕ ΑΕΚ, μετά τη λήξη του συγκεκριμένου αγώνα χειροδίκησε σε βάρος αστυνομικού με πολιτική περιβολή, όπως προκύπτει και από το ηλεκτρονικό σύστημα εποπτείας (κάμερες) του γηπέδου.

Εφαρμογή του άρθρου 9 του ν. 5085/2024″.ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια