AekPhotos.Gr

Η ΑΕΚ τιμά την Ιστορία της - Με βέτο Μελισσανίδη θα λάμψει σε όλο τον κόσμο το «Διαμάντι της Οικουμένης» απόψε


Η απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη να μην καλυφθεί η Αγιά Σοφιά στην είσοδο του γηπέδου

Αρκετή κουβέντα έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες για το «ντύσιμο» του γηπέδου της ΑΕΚ με τα σύμφολα της UEFA για τον τελικό του Conference League.

Οι πυλώνες του γηπέδου με τους μύθους της ομάδας καλύφθηκαν, όπως και πολλά από τα σύμβολα της Ένωσης μέσα στο γήπεδο λόγω της διοργανώτριας αρχής.
Ο προγραμματισμός της UEFA, ήταν να καλυφθούν και οι δύο μεγάλες φωτογραφίες που υπάρχουν στην φισούνα του γηπέδου, στην έξοδο προς τον αγωνισικό χώρο. Εκεί βρίσκεται η μεγάλη φωτογραφία της Αγιά Σοφιάς κι ακόμα μία που απεικονίζει πρόσφυγες από την Μικρά Ασία μπροστά στο τρένο.

Το ενδεχόμενο αυτό απορρίφθηκε κατηγορηματικά από τον Δημήτρη Μελισσανιδη προσωπικά. Τόνισε ότι δεν συζητά τέτοιο ενδεχόμενο, ακόμη κι αν τεθεί με αυτό ζήτημα ομαλής τέλεσης του τελικού. Η απάντηση ήταν κατηγορηματική: «Δεν σκεπάζεται η Αγιά Σοφιά, ειδικά στις 29 Μαΐου, επέτειο της Άλωσης», όπως τονίστηκε χαρακτηριστικά.

Καμία από τις δύο μεγάλες φωτογραφίες δεν καλύπτεται τελικά. Η Αγιά Σοφιά, το «Διαμάντι της Οικουμένης» όπως λέει και η επιγραφή στην φωτογραφία, θα δεσπόζει.







ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια