AekPhotos.Gr

Εμμανουηλίδης στο enwsi.gr: «Αξίζαμε το πρωτάθλημα, δώρο στον κόσμο της ΑΕΚ για την επέτειο των 100 χρόνων»


Ο προπονητής, Άγγελος Εμμανουηλίδης που οδήγησε την ανδρική ομάδα futsal της ΑΕΚ ξανά στην κορυφή μιλάει στο enwsi.gr

Η ανδρική ομάδα futsal της ΑΕΚ πανηγύρισε πριν λίγες ημέρες την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μια εξαιρετικά δύσκολη σεζόν ολοκληρώθηκε ιδανικά για την «Ένωση» που επιβεβαίωσε με την παρουσία της στους τελικούς τον τίτλο του φαβορί. Σε αυτή την σημαντική επιτυχία τεράστια ήταν και η συμβολή του προπονητή, Άγγελου Εμμανουηλίδη ο οποίος οδήγησε την ομάδα ξανά στον θρόνο της μετά από τέσσερα χρόνια. Η σεζόν ολοκληρώθηκε με δύο τρόπαια για την ΑΕΚ, που κατέκτησε πρωτάθλημα και Σούπερ Καπ ενώ έχασε στα πέναλτι το Κύπελλο δείχνοντας πως φέτος ήταν η καλύτερη ομάδα και δικαίως βρίσκεται ξανά στην κορυφή. Ο προπονητής της ΑΕΚ, Άγγελος Εμμανουηλίδης μίλησε στο enwsi.gr για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, για το που κρίθηκε η σειρά των τελικών απέναντι στον Δούκα αλλά και την γεύση που του αφήνει αυτή η σεζόν που ολοκληρώθηκε.

-Έχουν περάσει λίγες ημέρες από την κατάκτηση του πρωταθλήματος ποια είναι τα συναισθήματα σου για την κατάληξη της φετινής σεζόν;

Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η διοίκηση έβαλε τις βάσεις και την στοχοθέτηση, ο  σωστός προγραμματισμός, η μεθοδευμένη δουλειά και η εξαιρετική απόδοση των αθλητών ήταν αυτά που έφεραν το πρωτάθλημα. Εδώ πρέπει να αναφερθώ στο εξαιρετικό κλίμα που υπήρχε πάντα ανάμεσα στην ομάδα, και ότι πάντα λειτουργούσαμε σαν οικογένεια. Ειδικά στην επίλυση των προβλημάτων. Όποτε νομίζω ότι αυτά ήταν τα σημεία κλειδιά που έφεραν την επιτυχία. Εννοείται πως και για την επέτειο των 100 χρόνων του συλλόγου θέλαμε να κάνουμε αυτό το δώρο στους φιλάθλους μας

-Ποιο ήταν το κλειδί για σένα στην σειρά των τελικών απέναντι στον Δούκα;

Για τους τελικούς είμασταν πάρα πολύ προετοιμασμένοι και σωστά διαβασμένοι. Αλλάξαμε τρόπο παιχνιδιού απέναντι στον Δούκα πράγμα το οποίο απέδωσε. Ευτυχίσαμε να κάνουμε το 2-0 στις νίκες και εκεί είπαμε δεν το χάνουμε με τίποτα. Μετά την ήττα στα τελευταία 2.5 λεπτά στο παιχνίδι 3 έβλεπες στα μάτια όλων μας ότι θα πάμε να το σηκώσουμε στην έδρα του αντιπάλου. Δουλέψαμε 2-3 πράγματα που υστερούσαμε και πήγαμε και το σηκώσαμε. Το αξίζαμε 100% και το πήραμε. Όλα τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα και τρομερή θέληση για το πρωτάθλημα. Θέλω να δώσω πάρα πολλά μπράβο στους παίκτες μου για την τεράστια επιτυχία. Το να παίρνεις το πρωτάθλημα από μια ομάδα που το παίρνει 3 συνεχόμενα χρόνια δεν είναι ούτε εύκολο ούτε απλό.

-Τι γεύση σου αφήνει η χρονιά που ολοκληρώθηκε;

Η φετινή σεζόν ξεκίνησε και έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο. Με 2 τρόπαια στο Δαϊς.

Νομίζω ότι ήταν μια πάρα πολύ καλή σεζόν για την ομάδα μας. Καταφέραμε να πάρουμε 2 από τους 3 τίτλους και το κύπελλο χάθηκε στην παράταση. Εννοείται ότι τώρα θέλουμε να κάνουμε μια καλή πορεία στο champions league και πρώτος στόχος είναι η πρόκριση στο main round. Κλείνοντας οφείλω να ευχαριστήσω θερμά την οικογένεια μου για την στήριξη και την βοήθεια γιατί οι ώρες που λείπουμε από το σπίτι είναι πάρα πολλές και δεν έχουμε Σαββατοκύριακα. Το πρωτάθλημα είναι αφιερωμένο σε αυτούς.






ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια