AekPhotos.Gr

Αποχωρεί από την ΑΕΚ ο Χατζηδάκης και πάει στον Άρη


Συμφωνία των δύο πλευρών για λύση του συμβολαίου του παίκτη

Εκτός από το τελευταίο παιχνίδι της ΑΕΚ στην χρονιά απέναντι στον Ολυμπιακό, φαίνεται ότι ήταν και το τελευταίο του Χατζηδάκη με την φανέλα της ΑΕΚ. Ο Έλληνας σέντερ, παρόλο που είχε συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, θα αποχωρήσει από την Ένωση και θα συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη.

Ο Χατζηδάκης επέστρεψε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι, μετά από δύο καλές χρονιές στον Κολοσσό Ρόδου, όμως η απόδοση και ο χρόνος που έπαιρνε στο παρκέ δεν ικανοποίησε καμία από τις δύο πλευρές. Τον Ιανουάριο, ο Έλληνας σέντερ είχε ζητήσει να πάει κάπου δανεικός να παίξει και είχε βγει τότε το θέμα με τον Απόλλωνα, ενώ μετά και ο Άρης ήθελε να τον πάρει με κανονική μεταγραφή. Η έλευση του Ηλία Ζούρου, τον κράτησε στην ομάδα αφού του είπε ότι τον χρειάζεται, όμως η συμφωνία με τον Άρη υπήρχε και θα ενεργοποιηθεί τις επόμενες μέρες.

Η Ένωση θα λάβει ένα μικρό buy out για να σπάσει το συμβόλαιο του, και ο Χατζηδάκης θα συνεχίσει στην ομάδα του Άρη για τα επόμενα δύο χρόνια, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Καστρίτη.

Ο Χατζηδάκης ολοκλήρωσε την καριέρα του στην ΑΕΚ, παίζοντας 36 αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη, με 2.9 πόντους και 1.6 ριμπάουντ σε 10:42 λεπτά συμμετοχής.






ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια