Αλμέιδα: «Έχω πάρει ήδη τις αποφάσεις μου για τη νέα χρονιά - Είτε παίρναμε το Πρωτάθλημα, είτε όχι»


Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε εκ βαθέων στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς της ΑΕΚ με τη Λαμία

Αποφασισμένος ήταν ο Ματίας Αλμέδια στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί της Λαμίας, λέγοντας πως έχει πάρει ήδη τις αποφάσεις του για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά ο Αλμέιδα είπε για το σχεδιασμό της επόμενης σεζόν:

Πόσο εύκολο είναι να πάρεις αποφάσεις για τη νέα σεζόν αυτή τη στιγμή και γενικά για την επόμενη ημέρα;

«Τις έχω πάρει ήδη τις αποφάσεις. Δεν θα άλλαζε κάτι αν παίρναμε ή όχι το πρωτάθλημα. Ειμαι εδώ για έναν στόχο και πρότζεκτ. Είναι ξεκάθαρο που θέλω να φτάσω και πως. Ένα αποτέλεσμα δεν αλλάζει το μέλλον που θα προσπαθήσουμε να έχουμε».

Πότε θα μιλήσει με τη διοίκηση για να κοινοποιήσει τα «θέλω» του;

«Κατά τη διάρκεια της χρονιάς μιλούσαμε συνέχεια. Περιμέναμε να τελειώσει το πρωτάθλημα και σίγουρα αυτές τις ημέρες θα βρεθούμε πάλι έτσι πιο ήρεμα για να δούμε πώς θα σχεδιάσουμε το μέλλον. Άλλο ένα πράγμα που μου αρέσει σε αυτό το κλαμπ είναι ο διάλογος. Χτίζουμε μαζί. Κι αυτό στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι πολύ».

Ποια ερώτηση θα θέλατε να σας… κάνουμε;

«Οποιαδήποτε ερώτηση κάντε αρκεί να γράψετε ότι σας πω».

Του χρόνου αν θα είναι στόχος η καλή ευρωπαϊκή πορεία;

Για το αν του χρόνου η Ευρώπη θα είναι βασικός στόχος: «Είναι ένας στόχος, αλλά επίσης να είμαστε ανταγωνιστικοί και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Ένας προπονητής έρχεται όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά. Όταν ήρθα εγώ ήρθα με την ομάδα 5η. Η ΑΕΚ πλέον τα δύο χρόνια έχει πάρει τους περισσότερους βαθμούς. Γενικά έχουμε πάει καλά, αν είχαμε κατακτήσει τον τίτλο θα ήταν ακόμα καλύτερα. Είναι δύσκολο να συμβιβάζεις τα πάντα. Υπάρχουν τρία αποτελέσματα. Και κάποιες φορές δεν έρχεται αυτό που θέλουμε».

Αν μπορεί να πει ποιες θέσεις θα προσπαθήσει να ενισχυθεί η ομάδα: «Όχι ακόμα. Πρέπει να το αναλύσουμε καλά και να δούμε σε ποιες θέσεις θα χρειαστούμε ενίσχυση».

Για το αν ο σχεδιασμός της ομάδας θα γίνει ώστε να είναι κοντά στα πρότυπα των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων που θα συναντήσει: «Είναι ένα μάθημα. Εμείς στην Ευρώπη ήμασταν ανταγωνιστική και πληρώσαμε ακριβά τα λάθη που κάναμε. Η Ευρώπη είχε αντανάκλαση και στο πρωτάθλημα. Μπορώ να πω ότι ήταν μια χρονιά που λειτουργεί ως μάθημα σε όλους τους τομείς σε όλους μας».ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια