AekPhotos.Gr

ΑΕΚ Betsson: Έχει ήδη ξεκινήσει ο προγραμματισμός για την επόμενη σεζόν από τον Σάκοτα


Ο Ντράγκαν Σάκοτα έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό για την νέα σεζόν

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή ΑΕΚ Basket Queen by Betsson, ο Ντράγκαν Σάκοτα θα είναι αυτός τελικά που θα οδηγήσει την Ένωση από την θέση του προπονητή, την επόμενη σεζόν. Συμφώνησε με τον Αγγελόπουλο και πλέον έχει ήδη ξεκινήσει ο προγραμματισμός για να φτιαχτεί η ομάδα της νέας χρονιάς.

Δεδομένα για την Ένωση, οι παίκτες που έχουν συμβόλαια είναι οι Φλιώνης, Καράμπελας, Νετζήπογλου και Κουζέλογλου από τους Έλληνες, ενώ από τους ξένους αναμένεται να αποχωρήσουν όλοι, εκτός από τον Κουζμίνσκας, που η ΑΕΚ θα κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει, εκτιμώντας τον επαγγελματισμό και την στάση που είχε καθ’ όλη την χρονιά, καθώς ήταν ίσως ο μόνος που ξεχώρισε από το φετινό ναυάγιο.

Από εκεί και πέρα υπάρχει μια συγκεκριμένη φιλοσοφία που θα ακολουθήσει η ΑΕΚ στις μεταγραφές και ειδικά στους ξένους παίκτες. Ο Ντράγκαν Σάκοτα, θέλει να έχει μια επτάδα ξένων, που να είναι ένα κράμα από 1-2 έμπειρους παίκτες όπως ο Κουζμίνσκας και οι υπόλοιποι να είναι σε νεαρή ηλικία που το κύριο χαρακτηριστικό τους θα είναι η «δίψα» για διάκριση. Ο πρωταθληματικός κόουτς θέλει να βρει παίκτες στο στυλ του Πάντερ του 2018, δηλαδή που να βρίσκονται σε μια καλή ηλικία, να θέλουν να γίνουν γνωστοί και να είναι «πεινασμένοι» για διάκριση.

Παίκτες που τα καλά χρόνια της καριέρας τους θα είναι μπροστά και όχι πίσω τους, έτσι ώστε να εξελιχθούν και αυτοί μέσα από την ομάδα, να βελτιωθούν και να βγουν και οι δύο πλευρές κερδισμένες από αυτό. Η Ένωση ήδη έχει αρχίσει και κοιτάζει κάποιες περιπτώσεις, καθώς ο Σάκοτα θεωρεί κομβική την θέση του playmaker αλλά και του σέντερ, όπου θα πάει για καλούς παίκτες εκεί, ενώ θα γίνουν και κάποιες προσθήκες Ελλήνων για να υπάρχει μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ.

Μάκης Αγγελόπουλος και Ντράγκαν Σάκοτα βρίσκονται εδώ και καιρό σε επικοινωνία, έχουν συμφωνήσει στην λογική και την φιλοσοφία που θέλουν να ακολουθήσουν και προχωράνε τον σχεδιασμό για την νέα σεζόν, που σκοπός είναι να μην έχει η ομάδα αυτήν την τραγική εικόνα και τα αποτελέσματα που είχε φέτος.






ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια