Ανακοίνωσε την επιστροφή των Ράπτη, Τουλγαρίδου η ΑΕΚ


Στην ομάδα βόλεϊ γυναικών της ΑΕΚ επέστρεψαν για τον επόμενο χρόνο Μάρα Ράπτη κι Ευαγγελία Τουλγαρίδου.

Ξανά στην ομάδα βόλεϊ γυναικών της ΑΕΚ θα αγωνιστούν την επόμενη σεζόν οι Μάρα Ράπτη κι Ευαγγελία Τουλγαρίδου. Η Ερασιτεχνική Ένωση ανακοίνωσε τη Μεγάλη Πέμπτη την απόκτηση της 28χρονης ακραίας και της 26χρονης λίμπερο για τον επόμενο χρόνο, ώστε να ενισχύσουν το τμήμα στην προσπάθεια διάκρισης την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση για Ράπτη:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τη Μάρα Ράπτη. Η 27χρονη (30/10/1996) ακραία, ύψους 1,77 μ., υπέγραψε το συμβόλαιό της και επιστρέφει στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του συλλόγου ύστερα από τρία χρόνια.

Η Μάρα Ράπτη φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2019 και για δύο χρόνια συνέβαλε τα μέγιστα στην επιστροφή της στη Volley League, καθώς και στην πορεία της στην κορυφαία κατηγορία στο Ππωτάθλημα που διεκόπη λόγω της πανδημίας. Το 2021 πήρε μεταγραφή για το Αιγάλεω, ενώ την τελευταία διετία αγωνιζόταν στον Απολλώνιο, οδηγώντας τον στα μεγάλα ‘σαλόνια’.
Μάρα, καλώς ήρθες πίσω σπίτι σου»!

Αναλυτικά, η ανακοίνωση για Τουλγαρίδου:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Ευαγγελία Τουλγαρίδου. Η 26χρονη (23/03/1998) λίμπερο, ύψους 1,62 μ., υπέγραψε το συμβόλαιό της και επιστρέφει στη γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του συλλόγου.

Η Ευαγγελία Τουλγαρίδου φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ τη σεζόν 2020-21, αγωνιζόμενη στη Volley League με τα ‘κιτρινόμαυρα. Την τελευταία τριετία αγωνίστηκε στον Απολλώνιο, συνεισφέροντας στην άνοδό του στην κορυφαία κατηγορία από την Pre League.

Ευαγγελία, καλώς ήρθες ξανά στο σπίτι σου»!
ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια