Ο Μελισσανίδης δακρύζει και μιλά για τη μεγάλη αγάπη του: «Γεια σου ΑΕΚάρα μου» (VIDEO)


Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης με ένα συγκλονιστικό VIDEO στέλνει τις ευχές του για τα 100 χρόνια της Ένωσης

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης με ένα συγκλονιστικό VIDEO στέλνει τις ευχές του για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου.

Ο ιδιοκτήτης της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, Δημήτρης Μελισσανίδης με ένα συγκλονιστικό VIDEO, που έπαιξε στα matrix του γηπέδου, στέλνει τις ευχές του για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου.

“Αγαπητοί Ενωσίτες, σήμερα γιορτάζουμε τα 100α γενέθλια της πιο ξεχωριστής ομάδας στην Ελλάδα. Για όλους εμάς, της πιο ξεχωριστής στον κόσμο ολόκληρο. Πρέπει να νιώθουμε ευλογημένοι γι’ αυτό, περήφανοι και λυτρωμένοι γιατί περάσαμε πολλά, ήταν χρόνια δύσκολα.

Πονέσαμε, όμως δε λυγίσαμε ποτέ. Μέσα από προσπάθεια, από αγώνες και πολλή αγάπη, δίνουμε ξανά στην ΑΕΚ την απεραντοσύνη που δικαιούται το προσφυγικό μεγαλείο της.

Έχουμε πάλι το σπίτι μας, είμαστε ξανά αδελφωμένοι και ενωμένοι. Αντέξαμε, πιστέψαμε, δικαιωθήκαμε.

Είμαστε όλοι το ίδιοι μπροστά της, έχουμε όλοι κιτρινόμαυρο αίμα στις φλέβες μας. Να είστε υπηρέτες και σωματοφύλακές της μαζί, να τη λατρεύετε και να την προστατεύετε στα 200, στα 300, στα 1.000 χρόνια της.

Ζήτω η ΑΕΚ!

Γεια σου ρε ΑΕΚάρα μου!”, αναφέρει χαρακτηριστικά.ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια