AekPhotos.Gr

Το κανάλι του Άρης - ΑΕΚ


Σε ποιο κανάλι θα δούμε το ματς της ΑΕΚ με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Στην έκτη αγωνιστική μπαίνουν, την Κυριακή (21/04), τα πλέι οφ της Super League με την ΑΕΚ να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Άρη, στη Θεσσαλονίκη.

Έτσι, ύστερα από 31 αγωνιστικές του πρωταθλήματος, η ΑΕΚ είναι στην κορυφή της κατάταξης με 69 βαθμούς και την ακολουθούν ο Παναθηναϊκός με 68, ο ΠΑΟΚ με 67 και ο Ολυμπιακός με 63 βαθμούς, αντίστοιχα. Βέβαια, επισημαίνεται ότι ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός έχουν έναν αγώνα λιγότερο.

Πάντως, στην προηγούμενη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, η ΑΕΚ και ο Άρης αναμετρήθηκαν στο γήπεδο της «OPAP Arena», στη Νέα Φιλαδέλφεια, και η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα επικράτησε με 2-0.

Οι διαιτητές, η ώρα και το κανάλι του Άρης – ΑΕΚ

Διαιτητής της αναμέτρησης Άρης – ΑΕΚ έχει ορισθεί ο Χρήστος Βεργέτης, με βοηθούς του τους Τρύφωνα Πετρόπουλο και Χασάν Κούλα. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Τσέτσιλας και στο VAR θα βρίσκονται οι Πάτρικ-Φραντς Χανσλμπάουερ (Γερμανία) και ο Ράινχαρντ Μπουξμπάουμ.

Η σέντρα του ντέρμπι ανάμεσα στον Άρη και στην ΑΕΚ για την έκτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League έχει ορισθεί στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης», στη Θεσσαλονίκη για τις 19:30.

Μάλιστα, η τηλεοπτική μετάδοση της αναμέτρησης θα γίνει σε απευθείας μετάδοση από τη συχνότητα της NOVA SPORTS PRIME.





ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια