Ριζικές αλλαγές στην επόμενη ημέρα της γυναικείας ομάδας βόλεϊ


Η σεζόν ολοκληρώθηκε για την ΑΕΚ με την διοίκηση να έχει ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό για την επόμενη ημέρα που θα περιλαμβάνει δραστικές αλλαγές

Η χθεσινή ήττα από τον Παναθηναϊκό έριξε και επίσημα την αυλαία της φετινής σεζόν για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ.

Η ομάδα δεν κατάφερε φέτος να ανταποκριθεί στις αρχικές προσδοκίες που υπήρχαν με τους ανθρώπους της διοίκησης να έχουν ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Το σίγουρο είνα πως έρχονται ριζικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα και στο πλαίσιο αυτό είναι παραπάνω από πιθανή και η αλλαγή προπονητή. Επιπλέον αρκετές θα είναι και οι αθλήτριες που θα αποχωρήσουν με την διοίκηση να «χτίζει» ουσιαστικά από την αρχή την ομάδα της νέας σεζόν. 

Είναι γεγονός πως οι ιθύνοντες του «Δικεφάλου» δεν είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την πορεία της ομάδας παρά το γεγονός πως έκαναν πράξη όλες τις εισηγήσεις του προπονητή.  Οι εξελίξεις θα είναι άμεσες πάντως και δεν αποκλείεται ακόμα και μέσα στην εβδομάδα να ξεκαθαρίσει σε μεγάλο τοπίο σε μεγάλο βαθμό.

ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια