AekPhotos.Gr

Ποιος, ποιος, ποιος ο Μαύρος ο θεός ξανά στα Φιλαδέλφεια: «Έχω μεγάλη αγάπη για την ΑΕΚ - Μπράβο στον Μελισσανίδη για το στολίδι που έφτιαξε» (VIDEO)


Ο θωμάς Μαύρος μίλησε για την αγάπη που τρέφει για την ΑΕΚ και τον κόσμο της, αλλά και ευχαρίστησε τον Δημήτρη Μελισσανίδη για το γήπεδο που έφτιαξε

Στην γιορτή των 100 χρόνων της ΑΕΚ, βρέθηκε ο μεγάλος Θωμάς Μαύρος. Ένας από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές που πέρασε από την ΑΕΚ, μέσα σε αυτήν τη μεγάλη ιστορία της.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ένωσης δήλωσε: «Ήμουν ένας άνθρωπος που όταν ο ένας στόχος κοίταγα τον επόμενο. Άρα και τώρα που σταμάτησα μπορώ να πω ότι κάτι μου λείπει, κάτι ήθελα που δεν το έχω κάνει. Σίγουρα δε, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για όλη την καριέρα που έχω κάνει», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα συναισθήματα του για την ομάδα, λέγοντας: «Τα συναισθήματα μου λίγο πολύ είναι γνωστά. Τρέφω υπερβολική αγάπη γι’ αυτήν την ομάδα, γι’ αυτόν τον κόσμο και πάντοτε είμαι δίπλα, όπως και όσο μπορώ. Χαίρομαι γιατί έχει κάνει αυτό το νταμπλ πέρσι. Εύχομαι και τώρα να πάρει το πρωτάθλημα, όπως είχαμε κάνει και εμείς το 1978 και το 1979 και βεβαίως χαίρομαι γιατί έχουμε πολύ καλούς παίκτες και πολύ μεγάλο προπονητή. Και βέβαια δεν θα ξεχάσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δημήτρη Μελισσανίδη, γιατί όλο αυτό εδώ το πράγμα που έφτιαξε, μόνο αυτός μπορούσε να το φτιάξει».ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια