Πειθαρχική δίωξη σε Κούγια και Κόρινθο


Δεν τελειώνουν οι περιπέτειες του Αλέξη Κούγια με την αθλητική δικαιοσύνη. Του ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη για το ματς της Κορίνθου με τον Παναργειακό

Νέες περιπέτειες για τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού, Αλέξη Κούγια, στον οποίο ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη!

Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Πειθαρχικών Διώξεων Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Αντεισαγγελέας άσκησε πειθαρχική δίωξη σε Αλέξη Κούγια και ΠΑΣ Κόρινθος γιατί ο πρώτος παραβίασε στο παιχνίδι με τον Παναργειακό την ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ για το θέμα αυτό έχει ως εξής:

«Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Πειθαρχικών Διώξεων Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Αντεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης, άσκησε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος: α) του Αλεξίου Κούγια και, β) του σωματείου «ΠΑΣ Κόρινθος».

Η Πειθαρχική Δίωξη ασκείται διότι την 16-3-2024 στην Κόρινθο όπου διεξήχθη ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΠΑΣ Κόρινθος – Παναργειακός στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, ο Αλέξιος Κούγιας:

1) ως αξιωματούχος της ομάδας «ΠΑΣ Κόρινθος», παραβίασε την ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια που του είχε επιβληθεί (υπ’ αριθμ. 12/2024 απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ). Το δε σωματείο είναι αντικειμενικά υπεύθυνο για τη μη τήρηση της ως άνω απαγόρευσης.

2) ως αξιωματούχος της ομάδας «ΠΑΣ Κόρινθος» που δεν είχε δικαίωμα να παρευρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια, προ της ενάρξεως του αγώνα προέβη σε υβριστική συμπεριφορά προς θεατές και αξιωματούχους της ομάδας «Παναργειακός».

Οι ως άνω πράξεις προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 11§§7,8, 12§1 σε συνδ. με αρ. 11§2 και με αρ. 10§1 στοιχ.β, 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο».


ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια