Ο νόμος της ζούγκλας, τα ιδιαίτερα ματς της ΑΕΚ με τον Άρη (VIDEO)


Η ΑΕΚ προηγήθηκε με τον Σαραβάκο, αλλά ο διαιτητής Μαζαράκης ανέχθηκε το σκληρό παιχνίδι του Αρη, ο οποίος ανέτρεψε την κατάσταση στο τελευταίο πεντάλεπτο

Τον Απρίλιο του 1995 ο Παναθηναϊκός ετοιμαζόταν να πανηγυρίσει το πιο εύκολο πρωτάθλημά του και η ΑΕΚ προσπαθούσε να κερδίσει μια θέση στην Ευρώπη. Η τρεις φορές πρωταθλήτρια είχε πάψει από νωρίς να κάνει όνειρα τέταρτου σερί τίτλου, καθώς ο πανίσχυρος (αγωνιστικά και μη) Παναθηναϊκός είχε ξεφύγει από νωρίς με 9/9 νίκες, τη στιγμή που η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς προσπαθούσε να συνδυάσει την πορεία στο Πρωτάθλημα με την πρωτόγνωρη για ελληνική ομάδα συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Υπό αυτές τις συνθήκες η ΑΕΚ πήγε να παίξει με τον Άρη στου Χαριλάου. Ήταν πολύ καλύτερη από τον αντίπαλό της, προηγήθηκε στο 24’ με τον Δημήτρη Σαραβάκο από ασίστ του Μιχάλη Κασάπη, όμως η συνέχεια ήταν πολύ δυσάρεστη. Ο διαιτητής Μαζαράκης που μόνο κακές διαιτησίες είχε αφήσει στην ΑΕΚ για να θυμάται, απέβαλε στο 40’ τον Κασάπη με δεύτερη κίτρινη κάρτα όταν ο παίκτης της Ενωσης άγγιξε την μπάλα με το χέρι στην κίνησή του να στηριχθεί στο έδαφος κάνοντας τάκλιν!

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Κεφαλωνίτης διαιτητής επέτρεψε στους παίκτες του Άρη να βαράνε στο ψαχνό, μέχρι που… δικαιώθηκαν στο τελευταίο πεντάλεπτο με τα γκολ του Στρατηλάτη και του Λόντσαρ. Την ίδια ώρα, ο πάγκος της ΑΕΚ είχε γίνει επίκεντρο τραμπουκισμών και σύσσωμος σηκώθηκε και αποχώρησε μέσα από τον αγωνιστικό χώρο ενώ ακόμα παίζονταν οι καθυστερήσεις! Ο… νόμος της ζούγκλας είχε επιβληθεί…

H σύνθεση της ΑΕΚ: Ατματσίδης, Αγορογιάννης, Παπαδόπουλος, Κούτουλας, Κωστένογλου, Μ. Βλάχος, Σαραβάκος, Σαβέβσκι, Δημητριάδης (68’ Κοπιτσής) Κωστής (46’ Μπορμπόκης) Κασάπης.








ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια