AekPhotos.Gr

Νίκη στην πρεμιέρα των play out θέλει η ΑΕΚ Betsson κόντρα στο Μαρούσι


Το Μαρούσι υποδέχεται η ΑΕΚ Betsson

H ΑΕΚ Betsson υποδέχεται το Μαρούσι (20:15,ΕΡΤ3), στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του τρίτου γύρω και συγκεκριμένα των play out, όπου συμμετέχουν οι ομάδες που πήραν τις θέσεις 7-12.

Η ΑΕΚ πρέπει να κάνει τις απαραίτητες νίκες ώστε να πάρει την 7η θέση και να προκριθεί στα playoff. Την τελευταία φορά που το Μαρούσι ήρθε να παίξει στα Λιόσια, η ΑΕΚ είχε κερδίσει με αγχωτικό τρόπο, με το καλάθι του Κουζμίνσκας στην εκπνοή του αγώνα. Για αυτό θα πρέπει να δείξει την απαιτούμενη σοβαρότητα και πετύχει επιτέλους την πρώτη εντός έδρας νίκη για το 2024, μετά από οκτώ σερί ήττες.

Ο Ηλίας Ζούρος θα έχει τα γνωστά προβλήματα, των Φλιώνη, Τίλμαν, ενώ πλέον και ο Νάιτ προστέθηκε στην λίστα των τραυματιών, οπότε και πάλι θα αγωνιστεί με πέντε ξένους. Από την άλλη μεριά το Μαρούσι, βρίσκεται στην προτελευταία θέση με ρεκόρ 7-15, έχει εξασφαλίσει την παραμονή και πλέον παίζει ελεύθερα, χωρίς να έχει να χάσει τίποτα.

Να θυμίσουμε ότι η τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών αφορά το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι και σήμερα ο κόσμος θα μπορεί να πάει στα Λιόσια για να ενισχύσει την ΑΕΚ.




ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια