Νέο κάλεσμα της Original 21 στο λαό της ΑΕΚ: «Το πρώτο γκολ το βάζουμε εμείς αύριο στις 17:30 στο ξενοδοχείο!»


«Ελάτε να συνοδεύσουμε τους Πρωταθλητές στο γήπεδο» γράφει η ανάρτηση της Original 21

Νέο κάλεσμα της Original 21 στον λαό της ΑΕΚ!

Με μια ανάρτηση, οι οργανωμένοι φίλοι της Ένωσης γράφουν για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ότι «Αυτή την μάχη για ένα εκατομμύριο και βάλε λόγους είναι χρέος ΟΛΩΝ ΜΑΣ να την κερδίσουμε και σε αυτό το χρέος εκπτώσεις δεν μπορούν να γίνουν».

Και συνεχίζουν με το κάλεσμα «το πρώτο γκολ το βάζουμε εμείς αύριο στις 17.30 η ώρα στο ξενοδοχείο . Καλούμε όλο τον κόσμο να είναι δίπλα στον Ματίας και τους παίχτες μας συνοδεύοντας τους ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ μέχρι το γήπεδο. Όλοι εκεί!».

Και κλείνουν γράφοντας «Όσοι δεν πιστεύουν, ας πιστέψουν!»

Η ανάρτηση της Original 21

Αδέρφια μας Ενωσίτες,

Από μάχη ερχόμαστε, σε μάχη πετάμε.

Αυτή η μάχη είναι η πιο σημαντική μέχρι την επόμενη για να κερδηθεί ο πόλεμος. Αυτή την μάχη για ένα εκατομμύριο και βάλε λόγους είναι χρέος ΟΛΩΝ ΜΑΣ να την κερδίσουμε και σε αυτό το χρέος εκπτώσεις δεν μπορούν να γίνουν.

Οι πρωτεργάτες της βρωμιάς του επαγγελματικό ποδοσφαίρου, της οπαδικής πουστιάς, της προπαγάνδας και του γκεμπελισμού, η αιώνια ομάδα του συστήματος, θα προσκυνήσει στον ΝΑΟ ΜΑΣ.

Το πρώτο γκολ το βάζουμε εμείς αύριο στις 17.30 η ώρα στο ξενοδοχείο . Καλούμε όλο τον κόσμο να είναι δίπλα στον Ματίας και τους παίχτες μας συνοδεύοντας τους ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ μέχρι το γήπεδο.
ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ !!!


Πρωτάθλημα ΕΜΕΙΣ… μόνο ΕΜΕΙΣ!

Υ.Γ: ΜΑΙΚ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΤΟΥ ΠΑΡΩΝ.
ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια