AekPhotos.Gr

Κόβεται ο... βήχας των Μεξικανών για Πινέδα: «Ζει το όνειρό του στην Ευρώπη με την ΑΕΚ του Αλμέιδα - Δύσκολο να γυρίσει» (ΦΩΤΟ)


Η Αμέρικα μπορεί να θέλει να επαναπατρίσει τον άσο της ΑΕΚ, Ορμπελίν Πινέδα, αλλά μεξικανική ιστοσελίδα μόνο αισιόδοξη δεν είναι...

Η Αμέρικα μπορεί να θέλει να επαναπατρίσει τον άσο της ΑΕΚ, Ορμπελίν Πινέδα και να υπάρχουν πολλά ρεπορτάζ στην χώρα των Αζτέκων περί αυτού, ωστόσο η ιστοσελίδα «el10.com» δεν είναι και πολύ αισιόδοξη για θετική έκβαση στην υπόθεση τονίζοντας τα «θέλω» του παίκτη.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το δημοσίευμα στην εν λόγω ιστοσελίδα, η Αμέρικα μπορεί να θέλει τον Πινέδα, αλλά ο σταρ της ΑΕΚ δεν είναι «ζεστός». Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ «ο Πινέδα ζει το όνειρό του στην Ευρώπη με την ΑΕΚ υπό τις διαταγές του Ματίας Αλμέιδα» και ταυτόχρονα υπενθυμίζεται την μάχη που έδωσε ο «Ορμπεγκόλ για να φύγει από την Κρουζ Αζούλ και να παίξει στην Γηραιά Ήπειρο.

«Είναι πολύ δύσκολο για τον Μεξικανό, Ορμπελίν Πινέδα να εγκαταλείψει τον μεγάλο επαγγελματικό του στόχο στην Ευρώπη για να επιστρέψει στο Μεξικό», αναφέρεται στο ρεπορτάζ, στο οποίο ταυτόχρονα τονίζεται ότι «είναι  ένας από τους πιο δραστήριους Μεξικανούς παίκτες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου , καθώς έχει τρέχον συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2027. Σύμφωνα με το Transfermarkt, η τρέχουσα αξία του είναι 6,5 εκατομμύρια ευρώ».

Δείτε το ακριβές σημείο του ρεπορτάζ:







ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια