Η ΑΕΚ τιμά τους παίκτες που έγραψαν Ιστορία - Πλακέτες με τα ονόματα τους στον πεζόδρομο στην «Αγία Σοφία - OPAP Arena» (ΦΩΤΟ)


Στον πεζόδρομο και στην πλατεία του Αετού στην «Αγία Σοφία - OPAP Arena» τοποθετούνται και οι τιμητικές πλάκες

Σε μία υπέροχη κίνηση προχωρά η ΠΑΕ ΑΕΚ, τοποθετώντας στον πεζόδρομο αλλά και στην πλατεία στην «Αγία Σοφία – OPAP Arena», τιμητικές πλάκες με τα ονόματα κορυφαίων παικτών που ντύθηκαν στα «κιτρινόμαυρα» χρώματα και έγραψαν την δική τους ιστορία με την Ένωση.


Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Λίγες ημέρες πριν ανοίξει τις πύλες του για το κοινό το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ στην OPAP Arena, προχωράμε τις εργασίες για την διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου μας σαν ένα άλλο Μουσείο, διαφορετικής μορφής, αφιερωμένο σε όσους ξεχώρισαν με τη φανέλα της ομάδας μας σε αυτά τα 100 χρόνια της έως τώρα ιστορίας της.

Τιμητικές πλάκες με τα ονόματα κορυφαίων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ και τα επιτεύγματα τους με την κιτρινόμαυρη φανέλα, θα κοσμούν τον πεζόδρομο που περιβάλλει την OPAP Arena και την Πλατεία του Αετού. Για να μείνουν για πάντα χαραγμένοι στην μνήμη όλων όσοι θα έρχονται στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν αγώνες ή για να επισκεφθούν το Μουσείο της ΑΕΚ και το Μουσείου Προσφυγικού Ελληνισμού.


Οι πρώτες πλάκες έχουν αρχίσει να τοποθετούνται, παράλληλα με την ανανέωση της διακόσμησης του χώρου με τα νέα παγκάκια. Στην γιορτή των 100 χρόνων της ιστορίας μας στις 13 Απριλίου, όλος ο χώρος θα παρουσιάζει μια ανανεωμένη, ακόμη πιο όμορφη εικόνα.
ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια