Εμφανίστηκε και ο Παναθηναϊκός να κάνει το... κομμάτι του με τους διαιτητές


Και ξαφνικά εμφανίστηκε και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός να κάνει το κομμάτι της και να πάρει θέση για το θέμα των διαιτητών

Και ξαφνικά εμφανίστηκε και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός να κάνει το κομμάτι της και να πάρει θέση για το θέμα των Ελλήνων διαιτητών στα πλέι οφ  υποστηρίζοντας ότι υπάρχει σε ισχύ δεσμευτική συμφωνία για ξένους διαιτητές.

Το βράδυ της Τετάρτης, λοιπόν, εμφανίστηκε και ο Παναθηναϊκός και πήρε θέση σε ό,τι αφορά το θέμα με τους Έλληνες διαιτητές στο ΑΕΚ – Άρης. Το «τριφύλλι» υποστήριξε ότι υφίσταται αρχική συμφωνία του Big-5 για τον ορισμό ξένων στους μεταξύ τους αγώνες και εξέφρασε έκπληξη και απορία κάνοντας λόγο για αθέτηση της κοινής στάσης των ομάδων.

Επιπλέον, ο Παναθηναϊκός κάλεσε την ΚΕΔ να τηρήσει τη συμφωνία να ορίσει ξένο ρέφερι στον ματς ΑΕΚ – Άρης την Κυριακή στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αναλυτικά η θέση που εξέφρασαν οι «πράσινοι» για τις τελευταίες εξελίξεις:

«Είναι σε όλους γνωστή η συμφωνία για τη διεξαγωγή τόσο των κρίσιμων αγώνων της κανονικής διάρκειας όσο – και ειδικότερα – αυτών των πλέι οφ με την παρουσία ξένων διαιτητών.

Με έκπληξη παρατηρήσαμε το αίτημα από μια ομάδα και την μεταγενέστερη συναίνεση της δεύτερης ομάδας ώστε να παίξουν με Έλληνες διαιτητές τα μεταξύ τους παιχνίδια.

Είναι αυτονόητο πως κάθε αγώνας δεν αφορά μόνο τις διαγωνιζόμενες ομάδες, αλλά επηρεάζει άμεσα και τους συνδιεκδικητές τους και την εν γένει εξέλιξη των πλέι οφ, άρα και του πρωταθλήματος.

Ως εκ τούτου θεωρούμε επιβεβλημένο όλοι οι αγώνες μεταξύ των πρώτων πέντε ομάδων να διεξαχθούν με ξένους διαιτητές σύμφωνα και με την ισχύουσα δεσμευτική συμφωνία».

ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια