Αποφασίζει ο αθλητικός εισαγγελέας αν θα καλέσει τον Αλμέιδα για την Τούμπα - Ο κίνδυνος ενόψει του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό


Τι κίνδυνος υπάρχει για τον Ματίας Αλμέιδα ενόψει του Ολυμπιακός-ΑΕΚ

Σοβαρός κίνδυνος τιμωρίας ελοχεύει για τον Ματίας Αλμέιδα, καθώς στον προπονητή της ΑΕΚ μπορεί να ασκηθεί πειθαρχική δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, βάσει του βίντεο, σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport».

Παρότι ο αθλητικός εισαγγελέας δεν συμπεριέλαβε τον Αργεντινό προπονητή στις κλήσεις του για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή, αναμένεται να ασκηθεί στον τεχνικός της «Ένωσης» πειθαρχική δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα με χρήση του βίντεο.

Σημειώνεται πως στην έκθεση του παρατηρητή δεν υπάρχει αναφορά για το επεισόδιο που είχε ο Αλμέιδα με τον αστυνομικό της Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης (στον οποίο απολογήθηκε μετά από όσα συνέβησαν ο προπονητής).

Εάν ασκηθεί δίωξη στον Αλμέιδα, τότε αφού απολογηθεί κινδυνεύει με τιμωρία και απουσία από τον πάγκο της ομάδας στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» την προτελευταία αγωνιστική των playoffs.







ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια