Απλά υπέροχο: Το αερόστατο των 100 ετών της ΑΕΚ ξεκινά τις πτήσεις του και μας καλεί να πετάξουμε μαζί του ψηλά! (ΦΩΤΟ)


Η μεγάλη στιγμή έφθασε... Το αερόστατο των 100 ετών της ΑΕΚ ξεκινά τις πτήσεις του και μας καλεί να πετάξουμε μαζί του.

Το 2024 αποτελεί ορόσημο στην ιστορία της ΑΕΚ, καθώς η ομάδα μας κλείνει έναν αιώνα ζωής!

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ, θέλοντας να τιμήσει τα γενέθλια του συλλόγου, προχώρησε σε μια πρωτοποριακή και μοναδική για τα ελληνικά αθλητικά δεδομένα κίνηση, κατασκευάζοντας ένα αερόστατο με τα χρώματα και το επετειακό σήμα των 100 χρόνων!

Το αερόστατο της ΑΕΚ θα προβεί σε σειρά συμβολικών πτήσεων ανά την Ελλάδα και από την παρουσίασή του έχει ήδη προκαλέσει τον ενθουσιασμό στο φίλαθλο κοινό και όχι μόνο!

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Το 2024 αποτελεί ορόσημο στην ιστορία της ΑΕΚ, καθώς η ομάδα μας κλείνει έναν αιώνα ζωής!

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ, θέλοντας να τιμήσει τα γενέθλια του συλλόγου, προχώρησε σε μια  πρωτοποριακή και μοναδική για τα ελληνικά αθλητικά δεδομένα κίνηση, κατασκευάζοντας ένα αερόστατο με τα χρώματα και το επετειακό σήμα των 100 χρόνων!

Το αερόστατο της ΑΕΚ θα προβεί σε σειρά συμβολικών πτήσεων ανά την Ελλάδα και από την  παρουσίασή του έχει ήδη προκαλέσει τον ενθουσιασμό στο φίλαθλο κοινό και όχι μόνο!

Ζήστε μια μοναδική εμπειρία στον αέρα, εσείς και οι καλεσμένοι σας, εξασφαλίζοντας μια ιδιωτική πτήση που θα συνδυαστεί με μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία!

Το έμπειρο ιπτάμενο προσωπικό όπως και οι διακεκριμένοι Chef μας θα σας χαρίσουν μια αξέχαστη εμπειρία. Τα μενού καλύπτουν μια ευρεία γκάμα γεύσεων υψηλού επιπέδου, ενώ οι εξαιρετικές ετικέτες των κρασιών θα σας ενθουσιάσουν.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις πτήσεων commercial@aekfc


* Οι χορηγοί της ΠΑΕ ΑΕΚ και οι καλεσμένοι τους έχουν προτεραιότητα στην εξασφάλιση πτήσεων.
ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια