Απολαύστε υπεύθυνα - Όλα τα παρασκήνια από τα εγκαίνια του Μουσείου Ιστορίας της ΑΕΚ (VIDEO)


To AEK TV ήταν στα χθεσινά εγκαίνια του Μουσείου της ΑΕΚ και σας παρουσιάζει όλα τα παρασκήνια

Το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ που εγκαινιάστηκε το Σάββατο (21/4) στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» και θα ανοίξει για το κοινό την ερχόμενη Τετάρτη έβαλε τη σφραγίδα στο Κέντρο Αθλητισμού Μνήμης και Πολιτισμού. Στο έργο που εμπνεύστηκε και δημιούργησε ο Δημήτρης Μελισσανίδης με την επιστροφή της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ένα Μουσείο Ιστορίας που είναι εφάμιλλο μεγάλων ευρωπαϊκών ποδοσφαιρικών κλαμπς.

Με τα εγκαίνια του μπήκε και το διαμάντι που απέμενε. Το τρίτο παιδί, όπως το είχε χαρακτηρίσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, καθώς μαζί με το ποδοσφαιρικό γήπεδο και το Μουσείο του Προσφυγικού Ελληνισμού ξεδιπλώνεται πια η κληρονομιά της Ένωσης ολοκληρώνοντας το όραμα που υπήρχε από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκε η ιδέα της επιστροφής της ΑΕΚ στην παραδοσιακή της γειτονιά.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και o Αιώνιος Πρεσβευτής της ΑΕΚ Θωμάς Μαύρος έκοψε την κορδέλα των εγκαινίων. Ακολούθησε ξενάγηση των καλεσμένων στο χώρο και όλοι έμειναν εντυπωσιασμένοι από όσα είδαν και βίωσαν.

Η κάμερα του ΑΕΚ TV ήταν εκεί και κατέγραψε τις στιγμές:
ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια