«Από τις 9 Απριλίου σε ισχύ ο νέος τρόπος εισόδου στα γήπεδα» - Τι πρέπει να κάνουν οι φίλαθλοι, το κίνητρο που δίνει η ΠΑΕ


Σε ισχύ τίθεται από αύριο Τρίτη (9/4) ο νέος τρόπος εισόδου στα γήπεδα και η ΑΕΚ σε ανακοίνωσή της αναφέρει πως θα εισέρχονται οι φίλοι της στο γήπεδο

Σε ισχύ τίθεται από αύριο Τρίτη (9/4) ο νέος τρόπος εισόδου στα γήπεδα και η ΑΕΚ σε ανακοίνωσή της αναφέρει πως θα εισέρχονται οι φίλοι της στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena».

Η ΑΕΚ αναφέρει χαρακτηριστικά πως «με βάση την τροποποίηση της υπό στοιχεία 568/14.2.2024 ΚΥΑ, τα εισιτήρια διαρκείας που έχουν εκδοθεί για τη τρέχουσα σεζόν παραμένουν ενεργά μέχρι την ολοκλήρωσή της τον ερχόμενο Μάιο, χωρίς να απαιτείται η ψηφιακή τους αποθήκευση στο gov.gr Wallet, ενώ ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου θα μπορούν να μπαίνουν στο γήπεδο με τη διαδικασία που ισχύει έως σήμερα και όσοι αγοράζουν απλά εισιτήρια. Από το προσεχές καλοκαίρι, όμως, η είσοδος στα γήπεδα θα γίνεται ΜΟΝΟ μέσω του gov.gr Wallet».

Επισημαίνει, πάντως ότι «Ωστόσο, όποιος επιθυμεί να «κατεβάσει» από τώρα το εισιτήριο διαρκείας του στο gov.gr Wallet, ώστε να προσαρμοστεί άμεσα στα νέα δεδομένα και να εξοικειωθεί με τη διαδικασία εν όψει της υποχρεωτικότητας και της πλήρους εφαρμογής του μέτρου από τη νέα σεζόν, μπορεί να το κάνει χωρίς να ακυρωθεί αυτό που έχει στην κατοχή του (είτε σε κάρτα, είτε σε ηλεκτρονική μορφή). Παράλληλα, και όσοι αγοράζουν απλά εισιτήρια θα έχουν τη δυνατότητα προαιρετικά (έως το τέλος της σεζόν) να τα προσθέτουν στο gov.gr Wallet τους». Και σπεύδει να εξηγήσει το έξτρα κίνητρο που δίνει αναφέροντας πως «όσοι ακολουθήσουν από τώρα αυτή τη διαδικασία και να κάνουν τη ζωή τους πιο εύκολη, η ΠΑΕ ΑΕΚ προσφέρει στους κατόχους διαρκείας έκπτωση 10% στα προϊόντα της μπουτίκ της ομάδας». Και σημειώνει ότι «η έκπτωση θα ισχύει μόνο για φυσική παρουσία στο κατάστημα, όπου θα πρέπει να γίνεται επίδειξη του διαρκείας τους αποθηκευμένου στην εφαρμογή gov.gr Wallet. Η έκπτωση ισχύει από τις 9/4/2024 μέχρι τις 12/5/2024».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Από τις 9 Απριλίου 2024 τίθενται σε εφαρμογή οι κυβερνητικές αποφάσεις για τον νέο τρόπο εισόδου των φιλάθλων στα γήπεδο και στάδια όλης της χώρας.

Η διαδικασία αγοράς απλού εισιτηρίου και εισιτηρίου διαρκείας παραμένει η ίδια, ωστόσο, αυτό θα πρέπει να αποθηκεύεται ψηφιακά στο Gov.gr Wallet και ο κάτοχος να το επιδεικνύει κατά την είσοδό του στην αθλητική εγκατάσταση μέσω της συσκευής του κινητού του τηλεφώνου.

Με βάση την τροποποίηση της υπό στοιχεία 568/14.2.2024 ΚΥΑ, τα εισιτήρια διαρκείας που έχουν εκδοθεί για τη τρέχουσα σεζόν παραμένουν ενεργά μέχρι την ολοκλήρωσή της τον ερχόμενο Μάιο, χωρίς να απαιτείται η ψηφιακή τους αποθήκευση στο gov.gr Wallet, ενώ ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου θα μπορούν να μπαίνουν στο γήπεδο με τη διαδικασία που ισχύει έως σήμερα και όσοι αγοράζουν απλά εισιτήρια. Από το προσεχές καλοκαίρι, όμως, η είσοδος στα γήπεδα θα γίνεται ΜΟΝΟ μέσω του gov.gr Wallet.

Ωστόσο, όποιος επιθυμεί να «κατεβάσει» από τώρα το εισιτήριο διαρκείας του στο gov.gr Wallet, ώστε να προσαρμοστεί άμεσα στα νέα δεδομένα και να εξοικειωθεί με τη διαδικασία εν όψει της υποχρεωτικότητας και της πλήρους εφαρμογής του μέτρου από τη νέα σεζόν, μπορεί να το κάνει χωρίς να ακυρωθεί αυτό που έχει στην κατοχή του (είτε σε κάρτα, είτε σε ηλεκτρονική μορφή). Παράλληλα, και όσοι αγοράζουν απλά εισιτήρια θα έχουν τη δυνατότητα προαιρετικά (έως το τέλος της σεζόν) να τα προσθέτουν στο gov.gr Wallet τους.

Μάλιστα, ως έξτρα κίνητρο για να ακολουθήσουν από τώρα αυτή τη διαδικασία και να κάνουν τη ζωή τους πιο εύκολη, η ΠΑΕ ΑΕΚ προσφέρει στους κατόχους διαρκείας έκπτωση 10% στα προϊόντα της μπουτίκ της ομάδας. Η έκπτωση θα ισχύει μόνο για φυσική παρουσία στο κατάστημα, όπου θα πρέπει να γίνεται επίδειξη του διαρκείας τους αποθηκευμένου στην εφαρμογή gov.gr Wallet. Η έκπτωση ισχύει από τις 9/4/2024 μέχρι τις 12/5/2024.

Επιπλέον, η ΠΑΕ ΑΕΚ θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να βοηθήσει τους περισσότερους από 26.000 κατόχους εισιτήριων διαρκείας για την ολοκλήρωση της διαδικασίας δίνοντας πληροφορίες στο e-mail tickets@aekfc.gr και στο τηλέφωνο 2118886068 (09.30 – 16.30).

Όλες τις λεπτομέρειες για την ψηφιακή αποθήκευση και χρήση του εισιτηρίου σας μέσω του gov.gr Wallet, αλλά και απαντήσεις σε απορίες και ερωτήσεις για τη διαδικασία μπορείτε να τις βρείτε ΕΔΩ.

Για οποιαδήποτε τεχνική δυσκολία αντιμετωπίσετε μπορείτε να απευθυνθείτε στο https://support.gov.gr/guide/

ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια