Τσούμπερ: «Το γκολ στο Ζάγκρεμπ έχει σημασία, δείξαμε αντίδραση και ενότητα - Θέλω να μείνω για πολλά χρόνια στην ΑΕΚ»


Ο Στίβεν Τσούμπερ παραχώρησε μια μακροσκελή συνέντευξη στην οποία αναφέρθηκε στο γκολ που πέτυχε στο Ζάγκρεμπ, αλλά και στην αλλαγή της 1ης με την 2η χρονιά

Ο Στίβεν Τσούμπερ μίλησε για το γκολ που πέτυχε στο Ζάγκρεμπ και το ποσο σημαντικό είνα, ενώ σχολίασε και την προοπτική του να μείνει στην ΑΕΚ μέχρι το τέλος της καριέρας του.

Αναλυτικά:

– Το γκολ στο Ζάγκρεμπ ήταν ένα σημαντικό τέρμα για εσένα λόγω όσον είχανε συμβεί;

«Πάντα με ενδιαφέρει να σκοράρω, σε όλα τα παιχνίδια, ακομα και τα λιγότερο σημαντικά και να δίνω χαρά στον κόσμο. Από την άλλη πλευρά νιώθω ότι είμαστε μια οικογένεια, οπότε όταν συμβαίνει κάτι άσχημο σε ένα μελος της οικογένειας μας πρέπει να δείξουμε αντίδραση και ενότητα, οπότε σίγουρα έχει σημασία αυτό το γκολ».

-Έχεις ζήσει μια μεγάλη μετάβαση της ΑΕΚ του 2021-22 με την ΑΕΚ της επόμενης χρονιάς του νταμπλ μαζί με τον νέο γήπεδο. Πως αντιλήφθηκες αυτή την μετάβαση;

«Για εμένα και η πρώτη σεζόν ήταν ωραία, πολλοί περίμένουν να δουν τις καλές στιγμές για να χαρούν, αλλά για να έρθουν οι καλές στιγμές, πρέπει πρώτα να περάσεις κακές στιγμές. Άλλαξαν πολλά, είδα αλλαγές στον σύλλογο στους παίκτες και στον εαυτό μου Μετά την πρώτη κακή χρονιά στην ΆΕΚ, σκέφτηκες πως μήπως έκανες την λάθος επιλογή να έρθεις εδώ; – Eίμαι ένας άνθρωπος που ακουλουθεί την καρδία του, όπως είπα και πριν ήμουν χαρούμενος και την πρώτη χρονιά που ήρθα στην ΑΕΚ, κόλλησα και με το υπόλοιπο γκρουπ, από την πρώτη στιγμή, οπότε αν σκεφτείται πως ήμουν ευχαριστημένος με την απόφαση μου την πρώτη χρονια φανταστείται πως αισθάνομαι τώρα».

-Έχεις έναν χρόνο συμβόλαιο ακόμα, έχεις σκεφτεί να κλείσεις την καριέρα σου στην ΑΕΚ;

«Eίμαι χαρούμενος εδώ θα ήθελα να μείνω κι άλλα χρόνια εδώ, όχι μόνο στην ΑΕΚ αλλά στην Ελλάδα. Ορισμένα πράγματα όμως δεν μπορεις να τα προβλέψεις. Αυτό που πρέπει να κάνω τώρα είναι να συνεχίσω να δουλεύω. Μπορεί να χρειαστεί να αλλάξω και τον τρόπο που δουλεύω καθώς οι απαιτήσεις ανεβαίνουν κάθε χρόνο όταν κερδίζεις».

Δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη:

ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια