Συνεχίζει την κλάψα ο Ολυμπιακός: «Η περίπτωση Τσιλούλη δεν συνιστά αλλοίωση; - Ντροπή να γίνονται τα play-off με τέτοιους όρους»


Ατέλειωτο κλάμα από τον Ολυμπιακό για την υπόθεση του Σωτήρη Τσιλούλη

Δεν έμεινε ασχολίαστη από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού η απόφαση της Λαμίας να μην χρησιμοποιήσει στα παιχνίδια με την ΑΕΚ τον Σωτήρη Τσιλούλη κάνοντας λόγο για αλλοίωση των play-off λόγω της συνθήκης αυτής.

Μάλιστα, έκαναν αναφορά και στο θέμα της συννενόησης που υπήρξε μεταξύ της ομάδας της Φθιώτιδας και της ΑΕΚ για το θέμα των εισιτηρίων λέγοντας πως αφού αποφάσισε να δώσει εισιτήρια στην «Ένωση», αν και τελικά το ματς θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών ελέω ΔΕΑΒ, θα πρέπει να πράξει το ίδιο και με τις υπόλοιπες ομάδες.

Αναλυτικά τα όσα ανέφεραν:

«Η Λαμία ανακοίνωσε επίσημα ότι ο καλύτερος παίκτης της, ο Τσιλούλης (αφού ο Καρλίτος πουλήθηκε) δεν θα παίξει στα παιχνίδια με την ΑΕΚ, ενώ θα παίξει στα παιχνίδια με Ολυμπιακό, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ . Αυτό από μόνο του δεν αλλοιώνει τα Play Off; Επίσης όπως ενημερωθήκαμε υπήρχε συνεννόηση να πάρουν εισιτήρια οι φίλοι της ΑΕΚ. Φανταζόμαστε ότι ο Δήμαρχος Λαμίας και ιδιοκτήτης της ομάδας δε θα αρνηθεί την παρουσία των φιλάθλων των άλλων τριών ομάδων! Είναι ντροπή να γίνονται τα playoffs με τέτοιους όρους και Υπουργοί και κράτος να κάνουν πως δε βλέπουν!».
ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια