AekPhotos.Gr

Ωρα επιστροφής για Μουκουντί στην ΑΕΚ - Το τεστ ενόψει Ολυμπιακού


Ματς... προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για τον Αρολντ Μουκουντί

Το ημερολόγιο έγραφε 21 Δεκεμβρίου όταν ο Αρολντ Μουκουντί έπαιζε για τελευταία φορά με την φανέλα της ΑΕΚ. Εκτοτε ακολούθησε το Κόπα Αφρικα με την Σενεγάλη και ένας τραυματισμός που τον άφησε εκτός για 3 εβδομάδες με την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Έτσι, έκτοτε δεν έχει παίξει ακόμη σε επίσημο παιχνίδι με την ΑΕΚ και πλησιάζουμε στο τρίμηνο απουσίας, ενώ αν αγωνιστεί στις 31 Μαρτίου με τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια θα έχει συμπληρώσει 100 μέρες εκτός αγώνων της ΑΕΚ! Για τον λόγο αυτό έχει μόλις 16 συμμετοχές φέτος με τα «κιτρινόμαυρα».

Ο Μουκουντί σήμερα στην Κύπρο στο φιλικό με τον Απόλλωνα Λεμεσού θα αγωνιστεί βασικός στο κέντρο της άμυνας, σε ένα δυνατό τεστ για την επιστροφή του. Ο Ματίας Αλμέιδα τον βλέπει καθημερινά στις προπονήσεις στα Σπάτα, αλλά σήμερα θα τον δει σε συνθήκες αγώνα έστω και φιλικού ενόψει της συνέχειας των πλέι οφ της Super League.

Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ μάλιστα δεν αποκλείεται στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό σε 10 ημέρες στη Νέα Φιλαδέλφεια να είναι ξανά βασικός, διότι ο Αλεξάντερ Κάλενς που είναι το δίδυμο με τον Ντομαγκόι Βίντα το τελευταίο διάστημα θα αργήσει να επιστρέψει από την Εθνική Περού. Είναι στην αποστολή για τα φιλικά κόντρα σε Νικαράγουα και Δομινικανή Δημοκρατία στις 23 και 27 Μαρτίου αντίστοιχα και θα επιστρέψει… οριακά πριν το ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ στις 31 Μαρτίου.







ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια